ENSAM MAMMA SÖKER

har lovat mig själv att inte tänka på dig.
ligger hemma sjuk i soffan, förkylningen tar kål på mig. Snart är det oktober oktober med stor O. Filip är i sockholm på utbildning. Min filip. Imorgon ska jag ut och äta med drutt och lisa om denna jävla snuva försvinner ur mitt liv. Ligger och tänker på alla skolår jag lämnat bakom mig. Har hoppat över en tröskel och in i ett nytt rum. Ett rum utan dig.
Maria och Lina dags att samla snart va? Ring mig känner mig liten och sjuk tack hej ni äger.

MOHAHA LOSER

Fin helg. Fredag i västervik, lördag bestående av fika med moa (som har åkt till norge...... inte ok) och sedan en mysig kväll hemma. Söndag i svampskogen med mamma och pappa, 5 timmar.. Haha, och sedan bio på kvällen med en söt kille som heter filip. Idag har jag spenderat dagen på jobbet, och sedan med att riva ut rummet i väntan på renoveringen!
annars då? jo tack bra, tiden rullar framåt och jag har insett att det har gått mer än en vecka in i spetember.. Vilket innebär att vi är allt närmare avresedagen!! nu ska jag lägga mig i soffan en stund innan sängen väntar. Imorgon:'
uppstigning 05.50 YEY!

EN GÅNG KUNDE JAG DITT NUMMER UTANTILL MEN NU HAR JAG FÖRTRÄNGT DET

ligger i sängen med datorn på magen, SEG stavas det. Blev lite för mycket av det goda i västervik igår.. väldigt trevlig kväll! annars jobbar jag, plockar svamp och myser med mina närmaste. Snart är det dags att bege sig till värmen.. drygt en och en halv månad kvar!!
ligger och kikar på utbildningar, funderar på vad jag vill göra med mitt liv. Känns maffigt att inse att jag kan göra vad jag vill, precis vad jag vill!!
Nej va, ska ta gum ner till willys och köpa chips och dipp.. sen väntar myskväll med mamma och pappa!
imorgon åker moa...................... inte ok

RSS 2.0