OCH DU SA SIDA VID SIDA SKA VI GÅ, OM DU VILL MIG NÅGONTING SATT JAG TYST OCH HÖRDE PÅ, MEN DET VAR DU SOM SA ATT JAG ALDRIG SKULLE FÖRSTÅ, SÄG INTE SÅ IGEN DET GÖR ONT I MIG ÄN

kempegreat fredag dock för lite sömn - trött lisa. lördagkväll ledig söndag!! kan inte blir bättre tack hej.

LISA

05.50 - gå upp ( i sömnen..)
06.15 - cykla den öde vägen till jobbet
06.30 - 14.00 - jobba (tänka på asien för att orka)
14.00 - 22.00 - försöka göra något, vara med maria, moa, filip, se på tv
22.00 - däcka isängen
och så likadant varje dag...
62 dagar kvar!
imorgon väntar iallafall inflyttningsfest, vilket ska bli roligt roligt roligt! Troligtvis blir det att dra till druttans premiär fredag senare med. Lördag jobb och söndag. SOVA!!

DU GAMLA FRIA NORD

åkte till mormor och fikade. åkte till stan och åt lunch med filip. åkte till morfar. som alla andra gånger regnade det. sen åkte jag hem med musiken på högsta volym. tränade. och nu sitter jag här. ledig var det. just det.

PUSS

Sista dagen på kanalen avklarad! Ligger i sängen och funderar på vad jag ska göra. Träna? Åka till stan? Ligga kvar i sängen? Blir inte klok på någonting. Har fiskat kräftor och träffat handbollstjejerna i veckan. Maria och jag lekte med lilla moa, hon lär somnat gott när hon kom hem så speedad som hon blev..
imorgon är det fredag och då ska jag på kräftskiva och äta mina kräftor. Sen är det helg och då ska filip flytta, jag ska väl städa......... haha nevars va.
orkar inte skriva hej hej då

TÄNK OM DU KUNDE DELA MED DIG AV SOMMAREN

två dagar kvar. peppar peppar ta i träd! Har slussat 14 gånger idag på nio timmar.. hälften av båtarna samma timme med.. okej? ja helt okej. vi hade läsklubb i bilen och så.
snart är jag ledig, i fyra dagar!! sen börjar livet på jannes igen. helgen bestod av mys och utgång. imorgon ska jag ut och fiska kräftor och sommaren är väl vad man kan kalla över..

FINNER INGA ORD FÖR HUR MYCKET JAG ÄLSKAR ER


LIS


AHAH

Sitter hemma i villan, själv igen. Mamma pappa och erika har åkt till göteborg över helgen. Min helg som jag är ledig. Iallafall idag och imorgon..
Lyssnar på killers och tänker på hultsfred. Det var grejer det, tänker på skolan. Hur JÄVLA skönt det ska bli att slippa gå tillbaka dit. Verkligen inget jag kommer sakna, visst finns det människor jag kommer längta efter men då är det bara att ta tag i saken och ringa. Jag skulle nog brytas ner psykiskt om jag skulle behöva gå fram och tillbaka i korridorerna ett år till. Skriva arbete efter arbete i 316 - SVETT! Jag hade en underbar gymnasietid men nu är den över. Fuck yes!
Längtar tills den 27 oktober. Kan se mig Maria Lina och Moa vandra i djungeln. Rida elefant (Lina kommer ramla av) sitta och äta mysiga middagar på mysiga restauranger. Ta en dag på stranden och bara va. Dyka bland färgglada fiskar och åka buss på natten. Allt ska vi göra, och vi kommer fan inte stå ut med varandra men det kanske är lite det som är grejen? HAHA. Vi kommer klara oss gudomligt bra.

MUMS

T  - R - Ö - T - T
76 dagar kvar
4 sluss dagar kvar
månader jannes kvar
T - R - Ö - T - T

1995

har ju sådant fartfullt liv att jag egentligen inte hinner uppdatera här.. men jag skrev ner i mitt block igår "hinna blogga imorgon ca 5 minuter". SÅ nu sitter jag här, det är knappt att tiden räcker och jag får slå fort och hårt på tangenterna.
Helgen som var, var underbar. I fredags bar det av mot linköping och slussfest, en utgång, lyckad sådan och sen några timmars sömn på ett 1cm tunt liggunderlag. Lördagen bestod av förberedelser inför kvällen. Kvällen som blev dunder lyckad! Nära till tårar var jag när vi alla satt samlade i min hemmabyggda inglasade veranda.. Kräftor, sång skratt, lekar och sedan lite annat som exempelvis hårklippning gjorde mig lycklig för flera månader framåt.
Söndagen, 5års kalas i linköping. (Lekte med barbie i 1,5 timme och tyckte det var roligare än vad 5åringen tyckte) 5årigen som förövrigt är min kusin, en tjej som jag avgudar. Finns ingen bättre unge.
Nu har jag jobbat i två dagar, och det värsta är för en slussvakt är när det kommer båtar! Vad vill dom egentligen mig?!

SKLICKEPOTT

sprang 7,5 km, eller snarare flög fram. Fanns tankar och raslöshet efter en lugn dag på jobbet att springa bort! Huset är bara fullt av unga människor som springer omkring. Ingen ordning när mamma och pappa inte är hemma..

Nejva.

TYDLIGEN

sitter med kaffe blåbärspaj och tändaljus med världens finaste tjejer. Det här kommer bli sjukt.

dagar i slussen, gummistövlar båtar och kaffe.

puss o så

PUSS

En regnigdag i carlsborg. Spenderade den med båtar och sömn, lite albin filip och godis. Efter det begav jag mig till mormor för att äta, snart väntar ost och kex, familjen och en bra film. Inte helt fel en regnigkväll.
Ligger och lyssnar på lasse, har kommit in i en lasseperiod igen. längtar till helgen, till festen i linköping men framför allt till lördag och kräftiz. Det kommer bli freeking fun.

Li.

funderar på att ta i tag med bloggandet igen. finns ju ändå några där ute som verkar bry sig. Idag har varit en vara ledig dag och göra ingenting. Har fikat, tränat och varit på bibban. Allt med mos. Snart ska vi bege oss till lyan, käka tacos och se på film.

Idag är det augusti. Om tre veckor börjar jag på jannes igen, fölr två månader. Sen åker vi, det kommer bli super duper duder mega bra. Först ska dessa tre veckor på slussen genomföras. Ska väl gå att överleva!


m.

vissa dagar saknar jag dig så att det gör ont. jag skulle bara vilja att du kom hem hit som du alltid brukar. du behöver inte göra något, du kan bara va. jag kan få ropa in dig och dricka en kopp kaffe. bara va. jag tänker på alla eftermiddagar efter skolan som jag låg bredvid dig i sängen och lyssnade på dina snarkningar. en gång snarkade du så  högt att jag hörde grannarna prata om vad det var som lät. jag ville gå ut och be dom hålla käften. jag skulle göra vad som helst för att få sitta vid ert köksbord, vi tre tillsammans igen. vi behöver inte säga något. jag vill att du ska berätta för mig hur man gör allt på bästa sätt, självklart ditt sätt. jag vill att du ska ta hand om mormor som du alltid gjort. jag saknar dig morfar. jag vill bara att du ska komma tillbaka. för nu har jag insett att du inte bara kommer vara borta några månader. och det gör ont.

RSS 2.0