SOMMAREN 2008

sommaren 2008 var den bästa sommaren i mitt liv!

den började med attårskurs ett på gymnasiet var slut. Ett oerhört konstigt skolår men mycket runtomkring. Slutet på juni åkte vi till spanien med laget. I flera år hade vi sparat, det här var vår resa. Och fyfan vad bra den va. Det var värme, vi spelade bättre än någonsin, vi solade, badade, shoppade, skrattade, vi gjorde allt, vi var tillsammans. Den gruppen av tjejer jag spelat handboll med i så jävla många år. Det kunde inte bli mer än en lyckad liten utflykt.

När jag kom hem var det bara att vila upp sig i två dagar. Sen skjussade mamma och pappa mig till arlanda hotell. jag hade ingen aning om vad som väntade mig. kvällen på hotellet glömer jag aldrig. jag träffade mina reskompisar för de nästkommande 18 dagarna. den kvällen då jag somnade bredvid helt okända gabriella kände jag att jag är fan allt cool jag. sen flög vi tillsamans över atlaten och där väntade ett äventyr på oss. det var två veckor fulla mer mer skratt än jag någonsin kunnat föreställa mig. det var två veckor som jag ännu inte lyckats förklara för någon. jag kan inte beskriva så att det går att förstå. det var en så konstig situation. emma och jag, som jag känt i en vecka, sprang vilsna runt på new yorks gator. stefan och jag skrattade tills vi tjöt varje dag. omkvällarna betällde vi pizza till hotellrummen med helt okända amerikaner. vi åkte 300 mil buss. vi åkte båt runt niagarafallen. sen åkte vi hem och pang så var det över.

jag började jobba, många roliga dagar med heidi och lisa. jag cyklade ut till filips sluss och vi låg där och pratade. när jag var med honom så mådde jag som bäst, han fick mig alltid att glömma allt annat. på kvällarna gjorde moa och jag mest ingenting, ibland var vi på fest och ibland hängde vi vid kanalkiosken i timmar. sen hade vi kräftskiva med handbollen på moas altan. en kväll utöver det vanliga. efter en vecka i skolan åkte linda natta jag och linnea till italien, en perfekt resa med massor sol och skratt. sen helt plötsligt var sommaren bara borta utan att jag hann reflektera över vad som egentligen hade hänt under dessa månader. Ge mig bara några dagar tillbaka?
Spanien
spanien
spanien
italy baby
usa
usa
usa
midsommar

MÅNENS DAG

måndagkväll, datorn på magen.
dagen har gått fort men ack så segt det var att gå upp imorse. liten som jag är sov jag hos mamma och pappa inatt pågrund av att jag blev lite rätt pga av strömavbrottet haha. ibland är min stora säng för stor.
helgen har varit så bra. en helhelg borta från söderköping. filip och jag har shoppat sovit lyxigt och mått bra. höhö. vi spenderade en kväll hos malin med och som vanligt somnade jag när vi såg på film. på söndagen begav jag mig mot uppsala med mormor och mamma för wilmas dop. det var fint och wilma log mest mot mig av alla gäster.
idag har jag myst med moa hela dagen. vi har gjort mest ingenting för det är vi som bäst på. men vi tränade faktiskt framåt kvällskvisten vilket vi är stolta över oss själva att vi orkade. sen har jag fått min födelsedagspresent av moa med! bara två månader sen men ändå så len. nevars jag blev nästan tårögd. hon är söt snäll bäst mm.
vi pratar mycket också, jag om mig själv och du om dig själv

pusss

vi hänger lite och så
kan vara för att lisa är söt och helt okej bra. Är lite bättre, men det ser ni ju på bilden.
Men Lisa är fin tjej. PUSS PÅ DIG

.

hjälp. människan brevid mig låter som en gris

hjärta

365 dagar med dig!

BUBBLA

idag har det varit torsdag. snart är det fredag och då åker vi till stockholm!! så skönt.
dagen har varit bra, prov och lite lektioner. sen var jag hos morfar.
ingen ork för att blogga.
pussen. hörs när vi hörs

SMIDIGT

onsdag. snart dags att krypa ner under täcket. igen, känns som det bara var några timmar sen jag gick och la mig igår. dagen har väl inte direkt varit givande. har redovisat och kunnat bocka av det, efter skolan gick jag hem till mosan och det var givande fast vi inte gjorde knappt något. år rostatbröd. min moa.
sen barnpasade frida och jag. påskpyssel stod på schemat. frida och jag tyckte det var roligare än barnen och en och en halv timme gick fort. ikväll har vi myst här hemma. imorgon är det torsdag och jag har prov på morgonen!!! känns jätte kul att gå att lägga sig.
min rosa mysdress som jag fick i julklapp är snart dags att byta ut. jag har använt den nästan för mycket. me love.
dröm sött

LISAN

i juni ska mamma och pappa hyra ett hus i grekland. jag kommer kunna vara där i tio dagar. har hängt en strand där framför näsan som en morot för att orka med allt nu.
för det är mycket. för mycket. har lust att gräva ner mig i sand. morfar sa till mig idag att man aldrig kan göra mer än sitt bästa. vi åt glass med chokladkross, sen tog vi en tupplur. jag ska alltid göra mitt bästa morfar.

MYSIGA


älskar sista bilden. jag och natta posar förfullt och linda ligger seriöst och snorklar ( fanns inget i att se i det italienska vattnet överhuvudtaget)
saknar italien. det var en sjuktbra vecka. saknar nathalie utan h och linda. det är två sjukt bra tjejer.

HIT

tisdag. vaknade av byggarbetarna som har ockuperat vår hall. dock borrar dom  under huset och det låter som den borrar precis under min säng... min sovmorgon försvann till hälften. men jag känner mig relativt utvilad ändå :) inatt har jag drömt massor mardrömmar. att drömma är rätt häftigt egentligen.
idag är det kort dag i skolan, sen mormor och sen träning som gäller. ute är det ju extremt bra väder... fy fan

KYSS

dags att sova.
minnet är lustigt. för en stund sen var jag fyra igen. påväg till icakullen med mamma, jag hade min trehjuling med mig och backen ner till icakullen var så sjukt brant. när jag väl var nere minns jag de två kassorna så väl. sen skulle vi åka hem igen. gångvägen upp längd vitahusen. ENORM. jag - pytteliten. Väl uppe stod pappa och väntade på oss.
imorgon har jag sovmorgon och den är så välbehövlig! var tog egentligen alla mina sovmornar vägen? ingen som vet! imorgon är det tisdag. men denna vecka känns mest. PAIN

:)

måndag välkomnar vi. inte.
dagen har bestått av sjukt huvudvärk och noll inspiration. kanske kommer den framåt kvällskvisten. skolan gick ändå rätt fort. begav mig mot mormor och morfar. spenderade några timmar där med dom och emil. sen gick vi hem och det är skönt att han är hemma.
kan det va bättre än vad det var här? jag saknar mitt lag idag. så det gör ont och så att jag fäller en tår nästan.

DU LUKTAR SÅ GOTT

kära hb. här sänder jag dig en bild på dig och mig för att jag tycker om oss. henne bakom kameran med för den delen.

WHO SAYS

ligger i jumbo sängen. lång dag på jobbet igår, trevlig kväll med guests. idag väntar en hel del träning barnpassning och pussar på mig.

sen ska jag plugga med men det vill jag helst FÖRTRÄNGA

NERÅT

HEJ HEJ NU ÄR DET HELG om 15 minuter.
johanna och jag har skrivit klart och lämnat in vårt naturprojekt och även skrivit ut ungefär 100 sidor på olika skrivare i skolan. chansen att johanna åker fast för överkonsumtion av utskrifter är ganska stor.

snart ska mamma och jag åka in och övningsköra. linnéa ska få skjuss in av mig hihih. elias den lilla röven åker till thailand på söndag och det låtsas jag som om jag inte är ett dugg avundsjuk på. jag kommer kanske sakna honom lite. han ska köpa skor åt mig med!!

en dag för länge sen då jag hade väldigt kort hår. när vi ändå pratar om hår. idag ska jag klippa mig. PÅ HÅRFIX. hallå varför har jag bokat klipptid på hårfix?

 


JAG TÄNKTE ATT

torsdag morgon. grus i ögonen. ögonlocken hänger ner till näsan, minst. hade en underbar dag igår med Lisa och Heidi. Mina fina stjärnor.

idag är det skola mest hela dagen. känns varken motiverande eller roligt. hör på radion att den gamal tant blivt nekad en lägenhet pågrund av att hon skulle operera höften och att hon inte hade tillräckligt många kompisar.

världen är sjuk egentligen och jag är bara ett litet gruskorn. ska dra på mig mina converse och gå ut i blasket. just nu älskar jag blask. älskar att det snart är vårt


inatt drömde jag att det var studentveckan. otten hade otten sexton hela veckan. maria och jag dansade på borden.


TITTAR PÅ DIG

sängtime. trött efter handbollen, men vilad ut mig en stund hos Filip. längtar tills imorgon då jag åker iväg med mina favorit tjejer. funderar på att lägga ner bloggen. funderar på hösten.längtar tills studenten. imorgon ska jag köpa skor att springa ut i.




hittade lite gamla mobilbilder. funderar på vart fan min klocka är. inte för att jag saknar den.
eh va fan godnatt


CAR

tisdag och solen skiner, himlen är blå och jag är glad. dagen har bestått av fnredovisning och fika på stan för att planera balen. maria jag och matilda körde lite vårstyle på vägen hem, vevade ner rutorna och dunkade musik haha. nu ligger jag i sängen med datorn på magen och funderar på att ta en powernap så att jag är utvilad tills träningnen med tjejerna ikväll. lär behövas!

imorgon åker trion till stockholm det ska bli super mysigt, kanske blir det lite shopping med, men inte för mycket för nästa helg åker filip och jag till stockholm med! mohahah. är man storstadstjej så är man.... höhö..


DREAM GIRL

måndag. den sämsta dagen på hela veckan. måndagar drar igång mina tankar om framtiden, och det som jag lämnat bakom mig. hittade en bild från sommaren 2008. den gjorde mig glad. annars har måndagen varit allmänt seg. dock kom jag som solen till skolan imorse pågrund av min otroliga sömn i den nya sängen inatt. den är inte stor eller så.

men mitt soliga humör försvann, solen gick helt enkelt imoln, och jag blev på normalhumör igen. har spenderat eftermiddagen, sen jag slutade vi ett med att ligga i sängen och plugga. det var länge sen jag gjorde det på riktigt. pluggade alltså. minns i början av ettan. djurade skola hemma varje dag. skev hitoria arbeten, samhällsarbeten och svenskaarbeten hit och dit.

undra hur jag ska tapetsera i mitt rum. har bestämt mig att det behövs. just nu är det vita vägga med fläckar överallt, och en lila vägg med borrhål i. och det var bara knappt ett år sen jag målade om... nu ska jag logga in på msn hahahaha det var ett tag sen. ikväll ska det tränas.


here it is! sommarbilden 2008


DOM TOG DET SISTA FYLLOT





HAPPYDAY



oj då. filip vann en 16000 krs säng i dag på bomässan vi åkte till lite random. tyvääärrr var den förstor för han lilla lägenhet så den hamnade i MITT RUM!!!! kul bara att man känner sig som en myra i sängen.

 


MIN MASKROSKILLE OCH JAG




ska gå ut nu. puss

PUSS

till johanna från lisa

du är rosen jag är törnen glöm ej vännen som skrev på bloggen

I OKTOBER

fredag eftermiddag, försök till att plugga naturkunskap. john hejade inte för migg förslag om att skriva om att ett glas vin om dagen är bra. nehe tänkte jag. undra om det stämmer, tror inte det.

snart ska vi gå och fika, jag ska dricka latte och drömma om ett liv som kändis. det lockar att veta att det väntar god mat och häng i soffan ikväll, ledig dag imorgon och ledig dag efter det. nästa vecka är det studiedag och laxen och jag  åkte till estocholmo.

marjan stänger ofta av datorn med sitt knä, agnesa låssas att hon inte blir sur varje gång. linnéa g tror att det beror på att marjan har ett väldigt spetigt knä.


TV

idag bet jag mig i tungan. jag började gråta och filip fick trösta mig. det gjorde faktist väldigt ont + att det kom blod.

något som irriterar mig är falsk glädje och människor som tränar barfota på gymmet. med strumpor är okej. men man tränar ínte barfota på ett gym. men det kanske bara är jag med fotfobi som berörs. jag städade hela huset förut med. dansade fram med dammsugaren. ska koka ägg och dricka oboy med påtok för mycket oboypulver. jag har fått för mig att jag måste hjälpa naturen så jag trampar sönder alla is i kanterna på alla vägar jag går på, stampar så den blir i betydligt mindre mbitar än innnan. jag tror detta påskyndar smältprocessen. jag är även rädd för att halka och bryta arm eller ben.

jag är lycklig.

kanske pga av att jag hittade en hel del deg i skolan häromdagen? glömde nämna det..

JAG VILL VISA UPP DIG FÖR HELA VÄRLDEN

när jag gick på högstadiet skulle håret nudda ramunderskolans tak och cheapmondaybyxorna skulle promt hänga nere på halva röven. rätt irriterande idag. för jag kan inte ha dom längre. men vill jag har svart och vitrutiga jeans på mig? nja.. så det kanske kvittar. högstadiet började jag för 6 år sen. då gick jag i sjuan. fast sjuan känns så sjukt långt borta. när vi började åttan flyttade vi till ramunder. det var jobbiga men även fina år. men högstadiet känns ändå som en onödig till. jag gräta många gånger i början av ettan för att jag SAKNADE 9H. Hallå? 9h var en bra klass, vi hade hållt i hop i 9 år. men alla jag behövde hamnade på samma ställe som mig. men ändå grät jag för att jag saknade 9h. en klass full av måga människor jag knappt hade något gemensamt med.

haha högstadiet är, nu när jag tittar tillbaka på det, ett kapitell försig. men det är bara tre år sen vi åkte till gutemala, tre år sen jag var tillsamans med andy och tre år sen maria och jag åkte till romme med focus. tre år är inte så lång tid. men jag är en helt annan människa idag än vem jag var för 3 år sen. så på det sättet är 3 år lång tid. idag är jag ansvarsfull, välklädd, mogen osv osv mm mm.

filip! jag längtar efter dig.

OJ

projektredovisningar för hela slanten javisst. linnéa och jag klarade oss utmärkt. nu sitter jag och försöker få tiden att gå. vill heeeem. hoppas på att hinna träna lite innan barnpassningen somförövrigt är pain eftersom det är hundra barn typ varje gång....

hihi en fin bild från teatern i årskurs nio


REBELLER

tisdag. en dag full av massor pengar imin närhet. kliat i fingrarna hela fucking tiden. när jag kom hem fick jag för mig att en förklyning kom krypande mot mig så jag laddade upp med apelsiner och ett varmt bad. svin varmt tillochmed. som vanligt. att jag bara badar max en kvart är en annan historia. att ligga och vänta ut att vattnet ska bli kallt är det värsta jag vet!!

handbollsträningen med småtjejerna innehöll en heldel skratt som vanligt, och efter det halkade jag mig hem till filip som hade lagat mat. filpp är ingen flopp kan jag lungt säga. men nu, morgonrocken, kaffet och soffan.

imorgon väntar projektredovisningen.


VÅR? NEJ HAHA

idag
måndag
måndagsmorgon
huvudvärk
blåbärsyoghurt
mentalträning?
ångest
filosofi
studentmössor
överkoktkorv
religion
somna
palm
mormor
rabarberkräm
hemma.

igår
söndag
promenad
handla
mysa
mormor
mat
alice i underlandet
filip
godis
buss
soffa
sova
drömma


heddagädda mys



SÖNDAG

vart tog helgen vägen? ingen som vet ingen som vet.

min fredag var fin fira mammas födelsedag dag. åkte in en sväng till stan, för att sen äta god mat med min fina släkt. somna i soffan vet vi alla att jag är bra på så klart jag gjorde det med! lördag och som vanligt, upp och hoppa. en dag på jobbet som gick fort och smärtfritt. smärtfritt, något som kvällen inte blev för vissa.

heidi och jag spenderade några timmar hos henne, dansade och spelade in film. sen kom lina och vi begav oss mot big city och någon inflyttningsfest. därifrån begav vi oss sen mot otten, där vi dansade ännu mer, drack drinkar och skrattade. halvtvå bestämde heidi och jag oss för att ta bussen hem, men jag var så jävla hungrig så mat måste jag ha sa jag promt! så vivandrade mot max och då ja då ramlar heidi en meter innan dörren. res dig upp sa jag. res dig upp för fan. men nej nej - jag har såååå ont. mitt ben är helt fuckat. Men hjälte som man är hjälpte jag med hjälp av en man som vi inte kunde prata med, min kompis upp. någon mat blev det inte för det tog en kvart för heidi att halta till bussstationen. väl på bussen var det fullt av kontrollanter och vi kom knappt ut ur stan. sen helt plötsligt vaknar jag av att heidi slår på mig. Lisa vart är vi???? jag tittar ut. Ta det lugnt heidi vi är inte ens i hageby. bussen går knappt frammåt. men nej nej. vi va vid hemköp. sen haltade vi hem.

fin o intressant kväll

roy

bajs ja.. tyckte tydligen robin att jag skulle gilla.. men icke. kanske det är hans egna åsikter som egentligen gömmer sig bakom anklagelsen mot mig?.. who knows..

jag gillar bajs

vet ni vad jag verkligen gillar? jo just det, bajs!


YEEE

sitter i skolan och skriver om Luther King. Yohanna tror att hennes namn kommer höja min statestik...................
nu ska vi snart gå och äta lite lunch, idag blir det tacoköttfärs och potatismos WHAT?! men det blir gott mm. Imorgon fyller mor min år så jag ska köpa en jätte jätte fin present till henne :)

welcome to the jungle


MISS!


NIO SA HAN TILL MIG

idag på gymmet så var det någon som lät som bara fan. sådär stönigt äckligt - öhhh eee ahh. ja ni förstår. egentligen är det väl bara ett tecken på att man tar ut sig men för omgivningen är det kanske inte lika härligt. jag försökte lokalisera vart ljudet kom ifrån. jag letade men kunde inte urskilja. så kom det igen. orgasmljudet. sen ser jag att det är en medlålderskvinna. säker i dm kortare än mig, jätte liten. och ur henne kom alla dessa ljud. men, creds till henne som tränade hårdare än mig.

JAG HUGGER I STEN

onsdag. drömde att filip dömdes till dödstraff. vaknade gråtandes. somnade om. vakande. gjorde mig ordning, gick till skolan. linnea och jag hade genrep på projekt redovisningen. det gick fint.

jag har hunnit med ett besök hos mormor med, och nu ska jag snart lyftamin feta röv från soffan och bege mig ner mot verket. sen blir det barnpassning och ikväll är det mysonsdag!! me like.

hittade några bilder på mig och min vackra och fina vän jonna. jonna som känner mig sen små små ben. en person som alltid lyssnar och förstår. fina jonnis. om bildern är fina går dock att disskutera. vi gick i ettan och jag tyckte tydligen att chinos med rejält häng bak var det som gällde!!




DOFTAR LIKA LJUVLIGT SOM BLOMMOR

idag har varit en bra dag, lite natur och sen besök på linköpings universitet. dock rätt segt men jag fick med mig en katalog hem som känns så rätt. tänk om det här är rätt. tänk om.

linnea har utmant mig att berätta sju sanningar som mig själv so here we go.

sanning ett
som jag brukar skriva när jag skrivit snanningar förut. jag har fotfobi. fotfobi fotfobi fotfobi. fötter är bland det äckligaste jag vet. oftas klipper jag inte ens mina tånaglar själv.

sanning två
jag har varit i över 28 länder.

sanning tre
jag kan vissla ur ett litet hål på sidan instället för rakt fram på munnen. det är jävligt häftigt

sanning fyra
precis som linnéa överkonsumerar jag kaffe och handlar för säker över 300 kr i månaden i skolans café.

sanning fem
jag är väldigt ambitiös. vill alltid lyckas med allt.

sanning sex
när jag var liten trodde jag på riktigt att jag hette lisab för att alla alltid kallade mig det för att skilja på mig att lisa. när någon frågade vad jag hette svarade jag helt enkelt - lisab

sanning sju
jag är sjukt bra på att skriva. jag älskar att skriva. jag skrev mig till usa. man sak inte skämmas för det man är bra på.

godnatt sverige



UMPAPA




GONE

usch usch USCH. fick ta paraply till skolan imorse. allt för att inte bli snödränkt. skolan som förövrigt gick fort men som jag är så sjukt trött på. inte långt kvar nu. bara att hålla ut. tycker synd om alla ettor. HA ni har två jävla år kvar. HAHAH.

nu ligger jag i soffan, tittar ut, ser knappt inget. känner mig orklös. det får bli lite sims. längtar efter filip. min filip.

RSS 2.0