STRONG GIRL

phu. om 25 minuter är det måndag.. känns bara tungt. vill inte gå och lägga mig för jag vill inte att lovet, södagen, helgen ska ta slut. min lediga vecka har varit så bra.

idag begav vi oss till västervik. jag satt bakom ratten och självklart händer det alltid något nytt. för två veckor sen så hade vi änglavakt. jag slängde mig på bromsen på huvudled och nästintill gled in i passerande fartdåre. hade jag inte sett honom hade han mosat mamma eller filip. sen grät jag lite och brummade vidare.

idag säger jag till mamma halvägs till västervik.

- mamma är det där en älg? fan det är en älg!!

jag slänger mig på bromsen och stannar fyra meter från älgen. nu vet jag att älgar är så sjukt stora. först vandrade han ner på vägbanan bredvid mig, då såg jag honom och tänkte "han kommer aldrig över mitträcket. loser". men älgen tar ett enkelt kliv över mitträcket och in på vår vägbana. filip tyckte mest han var stor och vacker. nu har jag nästan krockat och nästan kört in i en älg..

ivästervik möblerade vi, åt pizza med pomme och bara va.

puss på mos


INEEDYOU

lördagkväll. en hemkommen familj god mat och tända ljus. en dag på jobbet och en fika hos mormor. sims var det jag skulle spela just ja.

igår då. seg men skön fredag, kvällen blev lite upp och ner och slutade med övernatning i soffan. hihi. itorsdags shoppade jag lite. FAST JAG INTE SKULLE. ett par jeans som jag antagligen måste ta på mig i badkaret höhö.

filip städade lite hemma idag. tog upp en lite smuts från ett hörn och märkte då han tog upp den att det var en spindel. alla ben ramlade av.


900519




MUMSA

kyckling pomme vitlökssås, varmahallon glas och grädde!
torsdag var inte helt fel ändå

SUSHII

igår gjordes det sushi. något jag störde mig på var hur jävla äckligt sjögräset luktade och ....





sjögräset smakade lika äckligt som det luktade, sushi var sjukt vackert och kanske äter jag det igen. UTAN SJÖGRÄS


BUSSPUSS

torsdag. torsdag??? den här veckan har gått sjukt fort och jag vill inte tillbaka till skolan.. nu sitter jag och väntar på att åka in till stan. blir en sväng ialla affärer med linnea och lina :) men... jag har lovat mig själv att inte röra min lön den här månaden. jag ska spara jag ska spara... men jag lyckas aldrig. men den här månaden, den är min månad! höhö.

igår var mamma emil och jag på ikea. handlade hela affären ungefär.. sen bar det iväg hemmåt mot barnpassningen och på kvällen gav sig filip och jag på att göra sushi. det var... ja hur var det egentligen. hum.

sen har det hänt något. jag har fastnat i sims - igen. det är nästan pinsamt hur kul jag tycker det är haha. längtar redan tills jag kommer hem. .

kram kram kram kram


SKIII

hejhallå i de blå.
mitt sportlov flyter på och jag har lyckats göra saker hela tiden. idag tog maria och jag vårt pick och pack till ykxbacken med axel. vad vi trodde väntade oss där vet jag inte riktigt. hade stora problem med att få på mig mina pjäxor och när vi väl kom upp så ramlade jeansmannen i liften och det fann vi väldigt roligt. sen skulle vi åka och det var inte lika kul efter ett xantal åk. axel brukar åka där 1-2 gånger i veckan och det kan vi verkligen inte förstå. men trots vår besvikelse så hade vi ändå en trevlig stund tillsamans i friluftslivet. sen åt vi mcdonalds och det satt fint i kistan.

maria axelsson olsson och lisa bergholm lovar nu att aldrig mer ge sig ut på hajk i östergötland och dess närområde.

imorgon ska vi laga sushi. undra hur fan det ska gå. men först ska jag till ikea med bror min och förövrigt så är tjejerna jag tränar så söta och jag ångrar inte en sekund att jag pallade mig ner till sporthallen igen.

Wromba

undra vem som varit inne på min blogg de senaste tre minuterna någon är det iallfall.

idag har vi varit i västervik jag och min familj, möblerat och plockat ordning i emils lägenhet som förövrigt inte är ett dugg fin...... nu vet jag vart jag kommer brumma med mitt körkort ( som jag ska ha isommar) på mina lediga dagar. sen har vi lagat lite indiskt och jag bakade nanbröd som skulle jäsa i 2 timmar. men det hade vi varken ork eller lust med som vi sket i jästiden och bröden blev äckliga. haha. vi har även hunnit med lite spel och os tittande, jordnötsringar och en hel del skratt. jag har fått nya sims av emil i fördelsedags present ( jag hade köpt det och sa att han kunde betala om han ville haha) och jag vet att jag kommer fastna ett x-antal timmar med mina simsgubbar.

men nu ska jag sova förhoppningsvis utan mardrömmar eller prat i sömnen för imorgon väntar yxbacken om inte vädergudarna hatar mig och maria.

dröm sött sverige


YOU ARE MY AFRICAN QUEEENS


försökte ladda upp denna skönhet hela gårdagen. men utan resultat. men här är resultatet.
nu drar jag till västerviiiik

WOOOPS

söndagkväll. spelar inte så stor roll då en vecka ledigheter är vad man kliver in i imorgon. men inte filip han ska jobba hahahahha.

annars då, helgen har varit väldigt bra. sis på besök, badhuset i fredags efter skolan. plask bubbel och motionssim. hey ho lets go. dock drog jag på mig jordens förkylning och uppstigning klockan sju dagen där på och 7 timmar dötid knappt utan kunder på jobbet var väl inget att hurra för. Sen låg moa och jag i min säng i tre timmar och spelade sims haha. mumsa great. tacokväll hos filip väntade oss sen och när maria kom så spelade vi lite sims igen. sen skrattade vi mm och hade det roligt mm. klockan tolv fyllde maria år och fast jag skickat TVÅ sms så blev hon ledsen för att ingen kom igåf hennes födelsedag..... otacksamt med tanke på mina sms..... hööhöö. menidag fyller hon iallafall år hurra hurra hurra.

nu ska jag äta lite ost med kex och så när min bror kommer hem från Finland.



HOLIDAY!!!!!!!!!!!!!!




SNUUVAA

idag var det andra gången på den här terminen som jag började klockan kvart över åtta. sjukt jobbigt att komma upp ur sängen. men klockan kvart i åtta var jag klar. snabb som en jag vet ite vad. så jag bestämde mig för att gå med mamma till skolan (då kan allt hända) pågrund av nattens snöfall tyckte mamma att vi nte skulle gå den vanliga vägen pågrund av att det inte skulle vara skottat.

- vi går vid komunhuset. där skottar dom ALLITD först.
- okej...

vi vandrade ner mot komunhuset, skottat? NEJ. så vi vandrar vidare. förbi skolorna, ner på margaretagatan. vad gör jag här tänkte jag? hade kunnat vara i skolan vi det här laget. men nej nej vi vandrar vidare. in på smågator. AVSPÄRRAT.

- mamma ser du inte att det är avspärrat här? det är ju ett hål rakt ner i marken
- nej nej här kan vi gå.

så vi hoppar över bommarna och går försiktigt längs kanten bredvid den djuupa groppen. äventyret har börjat tänker jag. men vi kom fram. det tog cirka 20 minuter istället för 10 som det brukar. men jaja.

imorse kom föresten min syster upp när pappa och jag åt frukost. hon kommer in i köket och tittar ut, sen säger hon.

- Titta! det är snö ute!!

hon var dessutom seriös... hon kanske menade att det hade snöat ännu mer i natt. eller har hon missat snön de senaste månaderna?

NEVEREVER

klockan är halvåtta. välkommen till mig! har bänkat mig framför tvn.
är helt slut efter 1.5 timme med 16 elva åringar bankar huvdvärksnissarna på mitt huvud. men kul är det! idag har det varit torsdag. jag spenderade några timmar i skolan en timme springandes runt i söderköping och en timme i badet. sen åt jag köttfärssås och chokladboll = jag tycker om.

snart ska jag äta macka med senap och ost. något som det blivit lite för mycket av på senaste. senap? måste va bland det godaste. till maten på mackan osv. me like. människor som inte gillar senap har aldrig smakat det och tycker att alla som äter senap är äckliga.. för stolt för senap? ha.


COOL AS FCUK

yo bro. sitter här igen i en datasal. börjar fundera på varför jag aldrig skriver storbokstav efter punkt när jag skriver ett blogginlägg. kanske någon där ute som tror att jag inte lärt mig det. idag mailade jag med en fotoschnuppa som hade infört en ny kombination av punkter det så ut på följande sätt.

.... ett nytt försök....

..... vi hörs den 9 mars .....

alltså? hallå? vad fan är det där?

igår tiggde jag skjuss hem av felix. nu kom han förbi och jag får åka med honom hem idag med!!! jag älskar känslan av att inse att jag inte behöver gå hem. den är underbar. när jag kommer hem ska jag lägga mig i ett varmt bad efter jag har varit ute på en löptur

....... önska mig lycka till.......

HAAH.

SNÖ


jag gillar snön. jag tror att snön gillar mig med. ibland brukar jag kasta med den. hoppa i den. skotta bort den. eller åka ner för den. en gång tog vi bort alla snö under gungorna och hoppade ner i snön från dem. det var kul jag är 19 år men inte fan betyder det att jag och snön inte kan va kompisar för det. filip är snart 20 och han och snön är ännu bättre vänner..












men skenet kan bedra, inte ser jag ut som samma person på sista bilden som på nästsista? nej tänkte väl det. ring mig om ni vill leka i snön.


NIZZE

tisdagen var en ganska jobbig dag. först skolan och sen direkt till jobbet. med huvudvärk sålde jag semlor. 1800 var avbakade och jag tror vi sålde nästan alla. inte så konstigt med tanke på hur snygga vi är. sen sprang jag bort till barnpassningen och vaktade sju barn själv. jobbiga små ungar som kastade saker omkring sig.

idag är det onsdag. jag har haft filosofiprov. det gick väl inte så jätte bra men jag känner just nu att jag inte riktigt orkar bry mig. snart börjar min sista lektion och då ska jag åka hem! sköööönt!! ikväll blir det mys mys mys med en filips systrar. :)

kissies

GAMEOVER

chokladbollar. chailatte. mumsa mysa. allt i ett.




LIME




huvudet exploderar nog snart. väggarna i vardagsrummet kommer inom kort täckas av hjärnsubstans. lisa kommer explodera. sju miljoner bitar lisahuvud. några panodil kankse kan rädd livet på mig?

förövrigt har det varit en segdeg dag. nyströmskaskorridorer fram och tillbaka. snart ska jag gå sista gången fram och inte komma tillbaka. snart så.

HA



denna bild är rolig av två anledningar

1. jag egofotar på toan i skolan...
2. bakom min rygg kan man skymta linnéa som sitter på toan haha

MONDAY

äckliga måndag. äcklig huvudvärk.
fin helg. super fin!

fredagen spenderades delvis i bowlinghallen. att jag var bäst på bowling gick inte att missa... bar hem en fet godis påse och låg och tittade på wilma 2 månader. sen vaknade hon och jag fick hålla ihenne. då la hon av största brakfisen och jag ville inte hålla henne längre. sen fick jag gå omkring med henne tills hon skulle somna, vilket hon nästan gjorde tills jag la henne i sängen. då ville hon bara ligga och le mot mig. le le le.

lördagen var en ledig dag och det var sjukt skönt. filpp och jag åkte och spenderade pengar på stan och kvällen bestod av äventyr ute i snö. vi hoppade ner i snön från gungor. gmde oss i snöhögar och hoppade från altanräcket. barn ska man va. sen gick vi in, lagade mat och spelade spel. dock vann vi inte men vi var glada ändå! min södag bestod av handboll ikea och god mat. vi förlorade men tjejerna var glada ändå. på ikea shoppade vi lite och åt 5kronorskorv som man måste när man är på ikea. det är inte okej att glömma bort att det var allahjärtansdag igår med. vi åt godmat och kanske gav jag filip en extra puss eller två.

nu. plugg.


MIHIHI

naturprov avklarat skrev med turbohastighet bara för att få lämna skolan för helgen. vi gjorde det och gick och åt semla. sen gick vi var och en hem till sitt. städade lite gjorde jag och har jag mest gått fram och tillbaka fram och tillbaka. nu sitter jag i robins rum efter ha väckt honom och lyssnar på när han spelar ppå gitarr. niccce. ikväll blir det bowling och sen mys med min kusinbarn. hihi. inatt ska jag a uppe hela natten eftersom jag är ledigimorgon. ska dra med filip å nattpulkaåkning. hihihi

kisses and goodbye


FRIDAY I`M IN LOVE

fredag hurra hurra hurra. nu kommer lina hit på stolen som rullar. måste flippra över till svenskaarbetet. vi skriver förbrilt på ett tal som kommer bli super bra. annars är det nkprov om någon timme och det känns mindre roligt mm.

sen är det helg wieeee

LISALELELOVE

hejhej hemskt mycket hej.

torsdag idag. händelserik onsdag i går... jag vet inte. trevlig dagen med laxen iallfall. lite roliga incidenter och en tredjeplacering med en av mackorna och vi är nöjda. inatt drömde jag att jag hade djur som kröp innaför mitt skinn och det kliade som in i helvete.

torsdagen i skola har gått fort och snart ska jag bege mig hemåt och plugga det sista på naturen. den orkar jag nada mer. får gå som det går. helg snart. min kusin kommer ner med hennes två månaders bebis. lukta på bebis = mums. sen är jag ledig i helgen med. JAAA!

men nu ska jag gå ut i snön och rulla några varv ciao.


några år sen men ändå lika snygga

HAPPYFACE

nu åker jag och lisa snart ut på äventyr. ciaaaaoo

HOME

min mamma ska göra rotfruktschips. rotfruktschips. sen har hon gömt min chokladkaka i kylskåpet. hon har fått för sig att vara nyttig. men jag hittade chokladkakan. såklart. pluggandet har gått super i dag. känner mig riktigt nöjd över mig själv. nervimpulser hit och sinnesceller dit.

det är säkert en meter snö på min grannes tak. tänk om det skulle rasa in. sen sitter det en fågel och svälter i trädet utanför med. måste va jävligt deprimerande att vara fågel på vintern. gäspar gör jag. hela tiden och lite till. tro att jag sover för mycket och blir trött därför. för sömnbrist lär jag inte ha. sover väl nio timmar varje natt. gäsp. gäsp gäsp...


STAYCOOL

dessa datasalar. har fått en fruktansvärd värk i nacken sista timmen. undra vad som har hänt. känner mig lika omotiverad idag över att gå hem och sätta mig och plugga igen... min chokladkaka från lina kommer rädd mig. whoo. annars har skolan gått på en pisskvart som vanligt. ska ta mig i kragen och letan upp royan och bege mig hemåt.


TUESDAY


godmorgon va. tisdag, lång natt med mycket sömn. kort dag med få lektioner. träningsvärk så fort jag rör mig.

som man bäddar får man ligga. idag står plugg och handboll på schemat. lite hosta har jag fått med :(

du är allt.


..


om ni undrar vad detta är så är det jag som gömt mig under filten ihopp om bättre tider.


CAKIIEE

det bästa med dagen efter födelsedag är att det alltid finns en bit tårta kvar i kylen.
börjar fundera lite på den här jävla hålan.

MONDAY

ny vecka. ett år kvar tills jag fyller år igen... :(

har haft världens finaste helg. god mat, vänner, familj och födelsedag. en dag som förövrigt var jätte bra. jag fick frukost på sängen, finapresenter, födelsedagsfika, middag på resturang och bio! helt perfekt.

nu är det nya tag. en jobbig vecka, med mycket planerat. rädd att jag ska slitas i bitar åt olika håll men jag får se till att hålla mig samman. nu sitter vi här och väntar på lektion. min sista. sen ska jag hem till min chailatte och högen med plugg.. känns inte speciellt motiverande!

seýa


MY B-DAY




den här dagen är redan världens bästa dag. och klockan är bara halv ett!!!


friday

chiquitabanana all day long. har sprungit tills jag stupa. får ingen ordning på mitt hår. hela dagen har det varit elastiskt och nu har jag turbolockar. plattången bränner mina hårstråninnifrån så jag lär inte ha något hår på huvudet om några år. ska ge mig ut i snön igen. handla för helgens bravader. morsan och jag snackade resor idag. hon säger att vi kanske ska åka till thailand på påsklovet och jag kysser gärna hennes fötter om vi gör det. eller fan heller jag stannar hellre hemma än att kyssa fötter.. jag måste bota min fotfobi. och det är nu. pics present till mig kanske är en början. föresten har jag väl påminnt Er om att jag fyller år på söndag? just fan det har jag gjort ett x antal gånger.

men nu då. jadå. hejdå då. hur FAN kunde jag skriva att mitt hår är elastiskt? Elektriskt heter det ju förhelvete. Det har hänt något med mitt skrivande. känns som jag har glömt bort ords betyelse stavning. jag vann fan en 40000 krs resa på min skrivförmåga. skärpning lis!!! elastiskt... inte fan kan man dra i mitt hår som en gummisnodd


shit asså

hade 270 läsare igå minus hundra. rättsoft. nu sitter jag här på fredags eftermidagen och väntar på helg. en helg som kommer bestå av mycket.. mat. och min födelsedag!!! jag fyller 19 och det är en ganskameningslös ålder men ändå.. födelsedag ju!

igår tränade jag småtjejerna. hade spränghuvudvärk när jag gick därifrån. men kul var det. fortfarande är det minst 4meter snö ute och snart ska jag springa bort mot verket för lite träning.


phu

vi har jobbat projekt hela dagen. det blir dundrans bra. det är väl fyra meter snö ute eller något och snart ska jag traska hem. softa lite och sen ner mot sporthallen. ikväll är det mysmys och imorgon är det fredag.

skönt!!

ciao


jag kan vinna en vinst på lördag

idag har varit en rollig dag. den började med en lååång vandring till bageriet. påvägen mötte jag en buss som kört fast och höll på att flyttas bort. det gick inte. jag stannade och tittade lite. rätt intressant. mest kul var det att det satt passagerare i bussen hihi. sen vadnrade jag vidare och där mitt isnön stod maria och väntade. (lögn hon stod inne)

sen åt vi lite frulle och så och sen var det dags för maria att skjussa mig till skolan. problemet var att bilden fastnade i snön. självklart kan jag lösa detta tänkte jag så medans maria gasade puttade jag på framifrån (10 cm till en vägg) men det gick inte. jag fick snö överallt och maria koncenterade sig inte så värst mycket utan skrattade mest åt mig........ sen plockade jag bort lite iskockor under däcken och fortsatte putta. sen kom maria på den genialiska ideén att få bilen i rullning så hon körde framochtillbaka framochtillbaka. varje gång hon kom fram till mig puttade jag lite med en hand. inne i bilen satt maria även hon och gungade fram och tillbaka fram och tillbaka. och så woops!!! vi kom loss! sen garvade vi och åkte till skolan.

här har jag inte gjort allt för mycket. nu sitter jag och väntar på att adde och robin ska sluta så jag får skjuss hem. niccce. sen ska jag lägga mig och fuckning zova..

plankstek skulle inte va fel


kisssses

idag är det måndag. ny vecka. jag har vart så glad idag, svävat runt i min egna värld. skolan kändes som en pisskvart som vanligt, mina två lektioner per dag är ganska lätta att härda ut. sen jobbade jag lite på projektet och allt piller gjorde mig lie sur för tillfället, men det läste sig och jag pulsade hem till mormor. åt lite frysta blåbär och pratade. sen puslade jag hem och nu sitter jag här med en chailatte. vi har köpt chaipulver och nu är jag fast. kan nog va bra för mig att dricka något annat än kaffe.

annars då. jo allt bra tack. en skön helg och en vecka kvar tills min födelsedag eller inte ens det bara sex dagar. *pirr i magen*. jag ska börja träna småtjejerna med. det känns bra.

snart kommer filpp hit. jag ska baka minipizzor som en jävla hemma morsa.


snart så. snart så slipper maria låssas att hon ska ta studenten


RSS 2.0