är jag töntig

tiden går fort när man har roligt. sen sst har jag hunnit med både det ena och det andra. lyckad utgång, seg lördag - hämtat hem ett xbox 360 och jag är fast i fable 2. bästa spelet in my heart. söndagen spenderades därför framför detta spel.. woops. sen åkte jag f och c till östraryd och jag trodde att jag skulle dö på köpet. och det gjorde jag nästan med. sen hämtade vi två galningar och såg på 3D film hemma = fail. måndag tisdag onsdag har bestått av jobb jobb jobb och jag känner hur tunga mina fickor blir av alla pengar. det känns skönt.

det har dock hänt något. jag har blivit så sjukt förkyld!! och idag är det nyårsafton. kul att min hals är svullen och att näsan rinnner likt nilen. men det är bara att bita ihop snart ska vi ner mot willys och handla mat till 16 persone och sen ska den lagas med. och ätas och sen ska det firas och skålas. kul!

föresten. idag är det sista dagen på 2009 - ett år fullt av äventyr, kärlek & tårar

pusssssa

det har gått ett tag sen sist nu. dessa dagar har varit så mysiga.
julaftonsmorgon, varm choklad med grädde. hela köksbordet täckt av frukost. jag som hatar frukost åt mest. skratt. glädje. sen bar det neråt för att locka mormor och tvinga på morfar en slips. varje gång jag ser dem vill jag krama dem det hårdaste jag kan för att ge dem all kärlek jag har. men då skulle de nog gå sönder.

och det vill jag ju inte.

sen gjorde jag och erika lite julgodis. kokade socker och mosade cornflakes. kramde farmor. klämde på paketen. sen kom äntligen mormor och morfar hit. första gången på länge. vi lyften in henne och det såg ut som hon skulle svimma av skräck. när hon var inne snabbare än morfar  och jag talade om det för honom. - oh fan... sa han då och tog på sig inneskorna.

sen hade jag den bästa julafton jag någonsin kommer att ha. för nästa år kommer den inte se likadan ut. på kvällen kom flipp hit och jag fick välrdens finaste julklapp. men jag är inte förvånad. klockan tio åt vi lite till och klockan tolv trodde jag att jag skulle spricka. men det gjorde jag inte.

fredagen bestod av en sak i centrum. Selma. hjärtegull prinsessa och allt där imellan. den mest underbara ungen på denna jord. hon fick hjälpa mig med att välja klänning för kvällen.

- åhhh! vad fin. ta den!!
-  eller den här vad fin!!
- Lisa... har du någon klänning som är lite för liten för dig kanske?

Fyra åriga selma gör ett försök att låna 18 åriga lisas klänningar.

Sen spelade vi spel och dansade discodans, gissade bajset och spelade flöjt. lekten tomte och häst målade naglar och flätade hår. sen begav jag mig ut i nattens mörker. regn och slask yoohanna och linnea. dans dans dans. fin kväll fina vänner.

idag har jag köpt en tröja för 50 kr. två av de människor jag älskar mest av allt har förvandlats till barn igen då de nu suttit i timmar och spelat pang pang spel på tvspel.

HEADSHOT!! JA FAN AV MED HUVUDET PÅ HAN!!

:)

ur högtalarna sjunger carola. granen står där den ska och lyser. snart ska vi klä den och äta macka med julskinka. isoffan ligger emil och gör ingenting. kaffet smakar bättre än vanligt. alla mina paket är inslagna och glittrar som skatter. på mina läppar sitter ett fyra timmar gamlt avtryck kvar. pappa lagar julmat. utanför ligger snön i massor. allt är precis som det ska vara.


nödrop

pulkaåkning med vänner. shopping med filip. shopping med moa. jobb. snö. mormor. erika. ingen tid till något annat än att vara ledig

hihi

lördag och som vanligt bestod den av jobb. helt okej grej. sen matade vi lite änder och jag var otroligt facinerad över att dom kunde flyga så långt?? trodde tyå att dom kunder lyfta och landa några meter bort. sen, en fråga, hur överlever stackars änderna vintern? jag vill inte va den av dem.

ett varmt bad och ljus. vart kvällen tar vägen vet bara gudarna om. jag har ont i huvudet mm. imorgon är det söndag.


jullov

nu är det loooov. spenderade morgonen i kyrkan och vinna lite mjukadjur på tärningsgrejen. hihi. har julstädat mitt rum, handlat åt mormor. skottat. spelat mariocart med roy. snart fredagsmys!

minns hur jag alltid drog mig bort bort det där skåpet. gläntade på dörren och kände hur doften kröp sig in i min näsa. den där doften. den bästa doften jag visste. gick igenom varenda pryl i skåpet men ingen av dem bar på doften. den liksom fanns bara i skåpet, i väggarna. skulle alltid fråga alla i rummet. - vad tror ni det är som luktar? Kom och lukta! Emil erika kom hit!! likadant varje söndag. sen en dag så flyttade dom ifrån det där skåpet. idag smög jag mig in till det skåp som tagit över det gamlas funktion i den nya lägenheten. den fanns inte där. det var något speciellt med det där skåpet. doften sitter fortfarande kvar i min näsa. jag undrar om det luktar likdant där fortfarande. i den där lägenheten i norrköping.


pussen


det är inte mig du ser

okej. det är sjukt väder ute.

idag var sista dagen i skolan. imorgon är det avslutning. jullov. okej nu när det är så mycket snö har jag lite julkänsla. idag har jag fått glädjande besked och redovisat ätiti pepparkakor och druckit kaffe. ikväll ska jag till filip. josefin kommer och vi ska laga god mat och se på film.

livet slutar inte att förvåna mig. inte människor heller. det händer så mycket imitt liv hela tiden och det känns som jag tumlar runt i lössnö. ibland smälter den men ibland växer högarna så man inte kan gå igenom dem. men jag kan. jag kan gå igenom vilken jävla snöhög som helst. det går inte att lägga sig ner och frysa ihjäl.

det löser sig. allt löser sig.

16

vaknar. sätter mig upp i sängen. tittar ut
what a fuck? vad har hänt med mitt träd? grenarna syns inte för all jävla snö. reser mig upp, sätter på plattången. börjar fundera. hur fan ska jag komma till skolan? ser framför mig hur jag cyklar. halkar. slår mig. ser framför mig hur jag går. halkar. slår mig. snön kryper in genom slulorna på mina converse. fan heller. inte gå. går ut i köket. funderar fortfarande hur jag ska lösa detta. tittar bort mot robins tomt. ser hur latte skottar deras tomt. ser hur han har satt igång värmen i deras bil. lamporna lyser. han ska åka någonstans! alltid när han skjutsar robin går han ut och gör så där. värmer till och med upp bilden så robin inte ska frysa ;) ser min chans. hoppas hoppas robin ska till skolan. skickar ett mess. gör iordning mig i turbo. telefonen ringer. det är robin. tack gode gud han frågar om jag vill åka med.

nu sitter jag här och funderar på hur fan jag ska komma hem.

bu bu










5 girls on 459

jag och robin promenerade till ica efter en kort dag i skolan. onödig dag med. onödig vecka, är klar med allt som ska göras. ica var fullt av gamla människor och jag tycker dem är så söta när de ska dra olika kort och minnas sina koder.

sen vandrade jag mot mormor och morfar. fikade, lockade hår och diskade. dagens händelse för dem var grannens hemska julkrans på dörren. det är bara att nicka och hålla med.

mormor
- tycker du inte lisa att hon inte har någon smak alls? aldirg ilivet att jag skulle ha en sån krans.. nästan man skulle hjälpa henne att göra en..

jag
- jadu den var väl inte den finaste...

morfar kommer in
- pratar ni om den där groteska kransen? den är så hemsk......

när jag kom hem la jag mig i ett långt bad. jag tycker det är jobbigt att bada då jag absolut måste ha sjukt varmt vatten hela tiden. måste fylla på nytt vatten hela tiden.. nu ligger jag här och tänkte spendera resten av eftermiddagen med serier. kanske ska jag sova en stund med. ikväll är jag sugen på att baka något..

haha


min bror är finast i världen


tomma löften till sig själv

en måndag som alla andra måndagar. idag har innehållet i denna måndag varit allt från fobier till tredjegradare. idag har jag kännt mig osynlig med. det är rätt obehagligt. kanske ser jag farlig ut eller något. hala vägar, tunga vikter, varm bastu, kärlek, paketinslagning. jag älskar att slå in paket.

jullovet är nära nu. känns skönt men konstigt. vart har den här hösten egentligen tagit vägen, och vad fan har egetligen hänt? hösten 2009 blev inte som jag tänkt mig. nu ska jag lägga min under täcket och somna till trygghet. i drömmen jag ska jag vara långt ifrån söderköpings lukt. mums. me like

aa

jag klarade det. jag äger.

schhh

fötter som fryser, armar som ryser. en svag doft av parfym i en av kuddarna. mörker. trötthet. lycka

trött på dom

söndag. helgen är så mycket bättre än att ha tid att sitta vid datorn.
i fredags skrattade tills jag tjöt åt eriks flickvän. jobb  jobb jobb, robin filip elias snö snö snö. mys mys mys julklpp julklapp julklapp

snacka i 15 minuter

torsdagen snart över. mattelktion över. sista riktiga mattelektionen. sorgligt men sant har det blivit lite roligare på sistonde och vi har till och med blivit största mattenördarna! nu ska jag och yohanna jobba samhäll....

idag ska jag träna! jihooo!

helt maktlösa

inatt var ingen bra natt. inga bra drömmar. jobbat lite matte nu på morgonen, snacka om ambitiös men vad gör man inte om man har nationellt prov imorgon. SUCK. men det känns som att jag kan det här. och det känns bra. kvällen igår spenderades på barnpassningen och sedan onsdagsmys. mamma kom hem. skönt. god mat. bra tv!

nu.. skolan?


in my bubblegum world

har pluggat in lörar i öronen för att stänga ute minst 200 decibel. datasalarna på skolan kan verkligen vara både flipp och flopp. sitter och påtar med vår bok. den blir söt fin och gullig. lika grått och trsit ute idag med. ska snart slänga mig på cykeln och bege mig till mormor. igår när jag var där kom hennes granne i med en blomma. hon snackade med den bredast ösgötska jag någonsin skådat och jag mådde nästa illa. hon måste växt upp i en isolerad stuga i östraryds skogarna med sin föräldrar som antagligen pratade ännu bredare ösgötska än vad hon gör.

jag håller på iallfall

onsdag morgon. en kopp kaffe och lite sekt skrivning. och så sitter jag här och mina gruppmedlemmar jobbar. taskigt. sådärför slutar jag nu

jul jul strålande jul



pepparkaksbak i hemmet mitt. resulterade i.... mjölkrig? varför är inget i denna familj normalt? pappa hackar typ sju lökar jag hänger på kaveln och en annan lägger pussel...

asså

finns inget bättre än en kopp kaffe när man fått ont i huvudet för man inte druckit en kopp på hela dagen.
idag har jag försökt massor gånger. för lång kö, för lite tid för många trappor.
nu ligger den där kaffesmaken i gommen. tack för kaffebönor.


lär dig den elias

tisdag. konstig sömn inatt. jätte konstigt med, mitt ena öra är så himla varmt. sitter och jobbar med samhäll. jobba jobba. bara två veckor kvar nu. insåg förut när jag tittade i sofias almenacka att jag inte börjar förrän 18 januari igen sen. fy fan. tack gud för att jag är ledig nästan en månad. tack tack tack.

undra vad jag får i julstrumpan iår
vill att erika och emil ska komma hem

jag hoppas det

måndag i skolan. helt okej dag. matte matte på fredag är det prov. jobbigt över lag med mycket just nu. vill bara ha jullov och tid till allt. ska snart ge mig ner till verket och springa bort lite. i huvudet ligger en sen vår kväll och gnager. tårar, hjälpa hjälpa.

men nu. vila

pang

typ helg slut - gråter blod
fredag hos yohanna och sen sängen för min del.. trist med jobb men mys med filip.
jobb jobb jobb. världens finsate heidi. hemmakväll. bästa

söndag sändag. promenad. stan. mormor. bioooo - sääängen!
idiot som jag är lyckades jag slå fel pin tre gånger när jag skulle sätta på mobilen efter bion. idiot som  jag är lyckades jag även slå fel kod till mina sidor på internet med. idiot idiot idiot.


så jag inte blandade ihop dom

fredag morgon. hal väg. stick i fingret blod blod blod. två lektioner kvar tills helg.

helg ska bli skönt men imorgon ska jag jobba.



fina fina natalie.

pussas

tillbringade eftermiddagen på sjukhus, lockade mormorshår. kramades. övningskörde runt runt på norrköpings jävla gator. pain, dock är jag guden bakom ratten. filip lagade mat åt mig, myste. promenad i kylan. oro. fredag. helg!

skickades bak ganska många år i tiden när mamma och jag åkte hiss på sjukhuset. minns hur det gällde att ta satts när man sprang ut ur bilen när den parkerats. springa genom tunneln och skrika så det ekade högts. vinst vunnen. sen hinna fram och slå pinnkoden. 4679, minns den fortfarande. vinst vunnen. och sen. först in i hissen. trycka på den gröna knappen och stänga ens motståndare ute. vinst vunnen. först att plinga på dörren och ge största kramen. vinst vunnen. dock var jag minst och blev oftas undanknuffad. men mormor och morfar kramde mig ändå. vinst vunnen.


bruumm

igår var en bra dag. skolan gick soom tåg på räls och linnea och jag skrev klart projektraporten. nicce. sen spenderade jag min eftermiddag hemma helt själv och det var så skönt. halv sex vaktade jag och alex icke existerande barn. hihi. sen pussade jag på filip och såg på bonde söker fruuu. muu..

nu är det torsdag och morgon. torsdagmorgon. det ser lika jävla kallt ute idag med. jag har ont i halsen igen! så jag kan inte träna..... synd.....

näää

det var nio jävla minus ute idag. höll på att fysa ihjäl. virade min halsduk en miljon gånger runt halsen. du förstår den är lång. jag fick en känsla av att det är dags att plocka fram kameran lite. ska försöka. ska göra om denna jävla bloggdesing igen.

nio minus ett

igår gick jag så mina fötter värkte. lagade god mat, åkte snabbt genom sverige på räls. badade mös. nu är det morgon och jag ska  gå till skolan och plugga. känns inte så jobbigt att behöva gå tre dagar nu. längtar efter mina fina vänner. vill vill vill hitta ett par hörlurar, kan inte förstå hur mitt måste att lyssna på musik påväg till skolan har försvunnit. hur kunde jag? egentligen önskar jag att allt kunde vara bra hela tiden, men jag tror att det är mycket att begära.

just det jag klippte mig lite i pausen på tvprogramet igår. busig lisa


RSS 2.0