DEN BLEV LUGN

valborg, helg, ikväll blir det grill hos lina i kimstad. super dunder mys! maria jag och flipp har skurit grönskaer och marinerat kött heela eftermiddagen (17 minuter)
nejva. roligare saker finns att göra
detta fick jag av majan i valborgspresent
en slängis

JAG FACINERAR DIG

sitter som ofta i datasalen. är här tidigare idag för att jobba lite. snart kommer en våg av arbeten över mig känner jag. ska bli intressant och se om jag klarar det. snart är det sommar och mankan gå med bara ben, ha linne på sig hela natten, åka båt, sola, bada, äta glass.

Efter sommaren kommer hösten. Här om dagen pratade jag med en tjej som ska börja gymnasiet. Hon var nervös, helt plötsligt slogs jag av tanken att det känns så jävla länge sen jag började gymnasiet. Hur annorlunda jag var. Det skrämmer mig att livet förändrats så mycket på tre år. Hur kommer då resten av mitt liv utvecklas?

idag kommer jovan och dina, jonna och jag ska brumma in och hämta dom sen. Ikväll väntar handbollen och mina 24 ungar. inte många 19 åringar som har 24 tioåriga barn!


OLIKA KOMBINATIONER

hej hallå idet blå. nu är det onsdag kväll och onsdagsmys! det frirar vi med hembakad pizza och smultrondryck. idag har skolan varit helt okej och lyftes till bra tack vare tacosen! efter skolan följde jag med maria och mattis till linköping som moraliskt stöd. jag fick köra och jag är så bra!! mitt på gatan i linköping gick en tant med rullator. jag var nära att gå ut och bära henne till trottoaren. varför gjorde jag inte det egentligen tänker jag nu i efterhand. har även hunnit med att barnpassa lite med. nu ska jag ge flipp en puss!
Kramizzz

LISSYBOOMBOOM

igårkväll började morsan och jag med projekt sy balkklänning. mamma klippte ohc jag tröck på gaspedalen på symaskinen. När vi satt där med alla bitar kastade så tänkte vi att vi skulle kolla på sybeskrivningen. Det var över trettio punkter. Vi förstod igenting av engelskan, sy hit och dit blablalba. Så efter några minuter tittade mamma på mig.

- Lisa jag tror bara att dom menar att vi ska sy ihop skiten.


KICK

tisdag morgon. många timmar sömn, några kaffe koppar senare och det är dags att gå till skolan.. ieftermiddag väntar dejt med mormor och sen handboll. Inte överdrivet händelserik dag kanske. Ihelgen är det valborg och då ska vi till Lina, tjoho! Det ska bli mysigt.


HEJ

helgen är slut, måndag är slut. ifredags klädde maria och jag ut oss till spice girls och åkte till lisa på barnkalas! en riktigt trevlig kväll där viskleken och fiskdammen var mina top två! sen försökte jag få tyst på gerry med..
lördagen bestod av jobb och sen vidare mot stan och durksalget för att firar hb, där fick vi vänta på maten allt för länge men det var gott ändå! efter det skulle vi ta klackarna och gå mot matilda i ektorp men att gå den sträcka uteslöt vi snabbt.. efter en vistelse hos mattis åkte vi vidare mot otten. där dansade vi fötterna ömma och äntligen fick lina höra främling efter allt för många önskningar. hon blev så rörd att hon tackade DJ:n. Efter Lite pomme på bussen och pussar av filip somnade vi i sängen väldigt gott!
söndagen bestod av mycket bilkörning och grillad mat! Oerhört mysig dag som avslutades med en långpromenad. Idag har jag tagit körkort och det känns så extremt skönt att jag klarade det! Jag är bäst!

DRIVEMYCAR

mitt körkort firas med tacos och pepsi!

älskar 26/4.

RÅTTA

dagen börjar lida mot sitt slut. jag har hunnit med både skola, mormor, teori och handboll. skolan var ovanligt lång och vi roade oss med att äta rostade solroskärnor. PLUS att jag blev klämd i matsalen idag. jag satt nöjd med livet och lutade mig bak på stolen och när personen rygg mot rygg mot mig satte sig klämde hon mig eftersom hon var tvungen att skjuta ut stolen maximalt.... detta resulterade i smärta och att jag skrek. inte ens ett förlåt..
mormor gjorde mellis till mig, som när jag var liten, vi tittade på kort och sen sydde hon lite medan jag pluggade. på handbollen fick jag krama ett x antal småtjejer som behövde tröst osv. snacka om att känna sig älskad! höhö
snart kommer emil och anna, vi ska äta god mat och softa i soffan. sen finns det ingenting som jag inte står för.

KÄRLEK

jag gick upp tidigare för att plugga, bli av med lite skit. vill kunna göra allt som ska göras innan studenten och vara klar med skolan 1 maj. men det går inte.. räknar dagarna till det är slut på det här.

det regnar ute idag. ser grått och trist ut. igår var vi på basket. det är faktist roligt måste jag erkänna. maria och karin satt i bilen på parkeringen i över en timme innan matchen. det kallar jag fans..

idag ska jag överleva skolan, gå till mormor, barnpassa och sen mysa med filip hela kvällen. jag vet att morfar är borta nu. han kommer aldrig vara här när jag kommer hem från skolan, vi kommer aldrig dricka kaffe igen, spela en omgång byggkasion och han kommer aldrig mer hjälpa mig med alla tusen punkteringar på min cykel. så fort jag är någonstanas där han kunde varit så påminns jag. men jag vet att han bad mig att göra mitt bästa och det ska jag fan göra.


JA



me love våren. idag är det måndag och jag har haft huvudvärk hela natten. inte är det bättre nu heller. idag har jag körlektion och jag hoppas att hon ger mig mitt körkort innan jag sätter mig i bilen. att hon säger - jadu lisa du behöver inte ens köra upp. iväg med dig nu och ta med dig körkortet här.

men så kommer det inte att vara. har ont i hela hårbotten efter slingorna igår. ska träffa mosen sen. orkar inte skriva.

tjarrråå

HI

nu har jag gjort slingor i håret och åkt runt i norrköping.
min fredag var så bra, jag skrattade med världens bästa tjejer hela kvällen.
lördagen jobbade jag och kvällen bestod av mys i soffan.
annars inte mycket mer än tomhet.

HAR DU FÖRKLARAT FÖR ERIKA HUR DET GICK?

idag är det moln ute. kanske aska från island.
idag är det fredag.
och andra dagen utan dig.

20100415

somewhere over the rainbow ♥

GOMORRON



WATER



solig jävla dag. en stund på jobbet, en glass med mattis och maria. lite fika med flipp och nu ska vi bara relaxa lite. imorgon är det såkallad onsdag. lång dag i skolan... KYSSS

DU KAN JU ÄTA I SKOLAN

sitter vid frukost bordet och har slängt i mig lite frulle. igår kväll somnade vi kvart i tio, så nu har vi sovit över tio timmar. snart ska jag dra mot skolan.. känns så jävla omotiverande och pissigt.
min fina tröja från weekday har fått ett jävla hål under armen... bra start

VAD STÅR DET

är sugen på mcdonalds. kom precis hem från akuten, igen. inte hjälper det att åka dit heller. filips svullnad har bara blivit värre. nu ligger vi i sängen. annars då? jo tack bra, vädret är underbart. Det är väl det enda som stämmer nu. typ.
vårsol förra året vid valborg

90%

jag hatar skolan. vill hem, ut i solen. ta hand om filip.

det är bara 9 veckor kvar med det känns som 90.

JAJA

pluggar psykologi och inte mycket mer än så

LIZZY LI

söndagkväll, solen skiner ute, jag filip och robin gick och åt en glass förut. annars har dagen bestått av mycket tandvärk och ryggont. filip orkar knappt något alls, utan ligger mest och halvsover. snäll som jag är har jag tagit hand om honom osv. vi har även tillbringat timmar hos morfar. världens bästa morfar.
imorgon är det skola igen och det ger mig inget annat än fet ångest. fuck.

USCH

man kan inte skita i en födelsedagspresent. satt på nålar i massagesstoolen medans en snubbe höll på med mina fötter.... ni som känner mig vet hur mycket jag gillar fötter............................................................................

KORTHUSET RASAR SNART


första grillningen för någon vecka sen...

HOVET DÅ

jävla sista dag på lovet... känns INTE okej!
igår var vi på 3D bio, det här nya ni vet. man får ta glasögon när man går in och sen känns det som att man själv lever i filmen. frida tog två glasögon för att vara på den säkra sidan. sen levde vi bland avtarer i några timmar och efter två var vi väl lite okoncentrerade.
igår bockade jag även av halkan. en kille i min bil varvade upp till 5000 var på varje växel. jag gömde mig bakom min halsduk när bilen snurrade runt runt.
idag har linnéa och jag varit hos nt och blivit intervjuade, snart ska jag äta oxfilé och bara njuta av livet. hela familjen tajkon är samlad. imorgon ska jag dock upp klockan sju. Hell yeah!
glömde att nämna att maria skulle skaka sin sidesallad men glömde stänga locket ordentligt det var roligt och hon hade dressing på ögonbrynen som hon åt av under filmen. mums

DETTA VA TIDER DET

asgarv! hultsfred 2009

i like your song

det ekar tomt bland uppdateringarna. varför ska jag skriva när knappt någon läser haha.
haft en fin påskhelg med mycket mat och godis, och kärlek.
åkte till västervik med tre underbara tjejer. hade två underbara dagar.
kör bilen typ hela tiden. pluggar kör, pluggar, kör. Imorgon halkan. vill kunna åka själv, veva ner rutan och hänga lite härligt samtidigt som jag kör. snart så.
annars är det som vanligt men snart kommer allt rasa och det vill jag inte ens tänka på.

lisssy

selma är här, som vanligt är det full rulle hela dagen. igår grillade jag filip och albin för första gången i iår. det var ju.. roligt! haha, annars är det påsk och påsklov, jag har gjort en påskletartård till selma som hon fick följa för att hitta ägget. uppdragen på vägen var inget för en mogen fyraåring. sen åt hon kinderägget som hon inte sett choklad förut.
nu spelar hon råttfällan och flyger upp i taket varje gång det smäller!

RSS 2.0