dududu


sisha och jag long time agon. erika fyllde väl byxmyndig och jag försöker få mina ickesynliga bröst att växa genom att klämma på dem. go go!

här har jag aldrig varit förut

sömn sömn sömn! min kropp skriker efter sömn. Vad gör man då? man sover. Det gjorde jag, hela vägen hit. sen åt mami och jag thai mat och kramde sis. nu ligger jag här i hennes soffa. ikväll ska vi mysa och laga mat.

so long.

bra löpning från vänster där

en lördagskväll i soffans tecken. oroligt, annorlunda. en natt med trygghet, kärlek. En söndag på jobbet, lagom att göra och pengar intjänade. en kväll på sjukhus och nu en godispåse.

imorgon åker jag till göteborg med mamma. mot erika. har tagit ledigt två dagar från skolan. missar johannas födelsedag imorgon. måste ta igen det. krama henne extra på onsdag. hihi

krammmizzz

vi har missat två gånger idag

helt slut. fullrulle på hobbet idag och en gubbe i fönstret som gjorde marsipangubbar. gårdagen var mys! lis och jag köpte thai och sen kom heidi. vi tre i en dubbelsäng. jag pratade massor i sömnen och lisa var så inihelvete varm samtidigt som vi var så jobbiga att heidi inte kunde sova haha.

sen har det hänt massor tråkigt med och jag undrar varför allt händer på en gång. nu ska jag mysa med den del av la familia som är hemma.

kiss

var försiktig

sprang faktist nästan tills jag stupade. tränade hårt och lagade god mat när vi kom hem. längtar tills imorgon. först lite jobb och sen en helkväll och helnatt med mina tjejer. nu - sängen!

godnatt sverige

jag går bredvid men halkar efter

om dofter
imorse tog jag på mig en parfym som jag använde på högstadiet och som jag fick av lisa i julklapp något år. när jag sprutade ut doften slog flashbacken mig hårt i ansiktet. av en doft. jag såg mina gamla kläder framför mig, min frisyr, mitt ansikte i i spegeln för fyra år sen. dofter är läskigt. finns det en kille på skolan som har filips parfym känner jag det innan jag ens går förbi personen. när lina och jag gör iorningoss tillsamans innan vi ska ut känner jag "nu har lina tagit på sig parfymen hon brukar ha när hon ska på fest" öven om vi är flera personer i samma rum. dofter kan både vara positviva och negativa. alla dofter vill jag inte behöva koppla samman med vissa personer eller händelser längre. men ändå. det är häftigt.

eller nää va

lång dag i skolan. snooozade en timme i morse. jobbat matte ätit mat. äcklig mat. sitter hemma, ser på tv längtar efter min mormor och morfar. vill att det ska vara som det var förr på torsdagar. igår gjorde jag små tomatar stora tomatar tomtegubbar tomtefruar tomtefar, smågrisar stora grisar liggande grisar osv osv. skämtade med fredrik och tjänade lite pengar.

kväll ska jag träna. springa mig helt slut och vila upp mig i bastun

 


dududututut

snart dags att krypa ner under ett kallt täckte. ta av mig strumporna efter någon timme och sen somna. imorgon har jag sovmorogn. filip är allt.

hihi

onsdag och en sovmorgon. kom till skolan och insåg att jag hade en lektion. om två timmar. say whhhaat. kollade mitt schema för efter jullovet. går typ inte i skolan. mutcho niccce. åt lite fiskgratäng tummen upp. redovisade lite tummen upp. svenska b klart tuuuummmen upp! snart dags att åka ner till jobbet och göra marsipan hahahah. kul. snart jul. sen barnpassning med frida frutten. sen onsdag kväll - torsdag närmare sig - fredag närmar sig



 hittade en fin bild från unp resan. kan inte förstå hur jag kan se så intresserad ut? Jag minns att jag inte fattade ett dugg av vad den galna amerikanen sa. Det roligaste är Emma till vänster vid statyens rumpa. Varför tar hon kort? Varför? Min mapp med usa bilderna är det över 1500 bilder i - hälften består av statyer bilder. unp var bland det bästa jag gjort. önskar jag kunde turn back time lite

sjukt gott

ikväll tog vi en myskväll. en sån kväll man unnar sig att vara lat och bara låta tiden gå utan att göra egntligen något. filip är som en barn, han hat tjatat i över en månad på att vi ska baka allt ifrån pepparkakor till knäck till lussebullar och jag har sagt att vi ska vänta tills jul. haha. minns förra hösten då vi hade söndagsmys och bakade pepparkakor i början på november. när vi satt och pratade om gamla julkalendrar i skolan idag fick jag ett plötsligt sug efter jul. så nu bakar vi lusskatter. det luktar saffran i hela huset och filip ser ut som någon slags hemma man som inte gör annat än att baka hela dagarna. snart ska vi kurra ner oss framför tv:n tända lite ljus och mysa. jag ska dricka varm mjölk. lisa brukar tycka jag är äcklig när jag gör det. men jag älskar varm mjölk

pUsS


brrr

om tillit
att lita på en annan människa kan vara svårt. speciellt om man gjort det men blivit sviken. att bli sviken gör så ont, en knytnäve pof pang. att bli sviken en gång leder till att det blir svårt att lita på någon igen. hur vet man egntligen att man kan lita på en annan människa? jag vet inte, kanske kan man bara lita på sig själv. för mig är tillit något man bygger upp. litar någon på mig litar jag oftast på personen i frågan med. men jag litar inte på så många människor. undra om det då är få som litar på mig.

en sekund bara

måndag. längtar till fredag. vunnen bolldag, ont ifoten, irriterande psykologi uppgift. tråkig måndag.

vi såg på filmen om vampyrerna i går. den var bra och filip tyckte den var läskig. åt massor popcorn och somnade skönt i sängen när jag kom hem.


kolla bakåt liksom

vaknade och trodde jag brutit foten. svullen och öm = måste ha bandage. Kul kväll igår trots min fotskada. dansa dansa dansa. puss på moa lisa lina och linnéa.

gått promenad i regn, druckti kaffe hos morsans mor. kramat på filip. snart ska vi äta god mat och sen ska vi på bio :) mys söndag i det slaskigvädret. älskar söndagar. imorgon är det skola igen. rutinbandet sätt på igen. vakna skola träna mysa sova vakna skola träna.... ska bli skönt när detta band stängs av. (nu var det miljonteförsta gången jag sa det)

over and out lizzy


puss på fin vän


det var något med tolv

fredag fredag fredag. en och en halv timmes bilkörning med mamma. körde nästan på en katt. ikväll blir det fredagsmys, ledig imorgon toohiii och på kvällen blir det out going. känner mig varm på pannan. tänk om jag har feber. nonononnno

ikväll - godis

dududummiii

torsdag! fredag imorgon, helg helg helg! dagen har varit bra, gått fort och jag har varit glad. sitter och lyssnar på musik och på vårt köks bord ligger en halv lime. undra varför. träningen i går förvärrade min träningsvärk och barnpassningen hade brist på barn. kvällen var mysig och min bror var hemma. filip är världens bästa och det är även mitt liv. längtar bort härifrån, (miljonte gången jag säger det) men samtidigt så får jag panik av tanken att jag är klar med skolan om ett halvår. jag har ju alltid gått i skolan.

det regnar ute. grått trist precis som hösten ska vara. för att göra allt ännu lite gråare kan man räkna lite matte på det. klart jag gör det då. jag är ju en såndär grå och trist människa :)

slurp woops jag svalde dig. *spottar ut*

svenska nationella avklarat. tummen upp mina fingrar flög över tangenterna. trött i benen efter gårdagens löprunda, trött i magen efter alla situps. ska snart bege mig ner dit igen. sen barnpassning, sen onsdagsmys!! tacos!

ramunder idag igen. hemskt. deprimerande.

linnea har fler läsare än mig SÅ ORÄTTVIST

johanna och jag tog våra cyklar och åkte till vår gamla skola ramunder. det första som hände när vi steg in genom dörrarna var att vi fick en käftsmäll av "ramunder doften", ångesten kom krypandes i halsen, minnen av äckliga korridorer och en obehagskänsla från dagarna i åttan. Johanna var till och med nära på att kräkas. tänk hur det hade sett ut - hihi

sen möts vi av en kille (han var högst 150 cm) 
- TJA TJEJER!! VILKA ÄR NI???
- Vi kommer frå...
- VILKEN DAG ÄR DET IDAG??????
- Det är tisdag..
- FAN ÄR DET SANT TISDAG FETT SKÖNT, SHITT JAG BÖRJAR 11.10 CHHHHIIILLL!!!
- TJARRÅ BRUDAR
- Hejdå...
- KAN JAG FÅ ERA NUMMER FÖRESTEN?...
- Eh nej..

Johanna och jag stirrade på varandra och bröt ut i gapskratt. Sen möttes vi av x-antal hätiga killar till och lyckades iallfall genomföra det vi skulle i en klass. Go go.. när vu går ut säger johanna

- Lisa vi ska hit två jävla gånger till..
- Helvete

När jag gick i ettan längtade jag tillbaka till ramunder. jag kommer aldrig göra det igen.


bruum

nej. det är grått ute även idag. undra vad som har hänt med vädergudarna.
en ganska okej natt på sömnfronten. dunk dunk dunk huvudvärk dock.
dags att bika iväg nue dåe. ciao

jag har lätt för att prata med folk

måndag kväll. en studiedag snart slut. spenderat dagen med linnea, mysigt. lagat mat druckit kaffe och skrivit på vår bok. den är snart klar. och vi är stolta över oss själva! sen har filipp och jag gjort fruktig sallad och ätit glass med klass.

imorgon är det skoola. känns väl inte hipp hipp hurra för det kanske, men det blir bra. slappdag! grannfrejden är ett roligt program. tittat på lite gammla bilder idag, sjukt vad minnen jag har egntligen.

 






jag förstår inte

söndag. måndag imorgon, ledig sådan. sjukt välbehövligt och skönt! min dag kommer spenderas med Linnéa och projekt arbete :) helgen har gått fort. den har varit bra. åkte till mos och firade hennes 18årsdag efter jobbet igår, jobbet som förövrigt var helt okej med en nice tjej. Moa fick en homemade present. Kvällen bestod av bowling, god mat trevligt sällskap och för min del en hel del sömn.

idag har jag brummat bil och jag är en riktig klippa på det. lämnat in älsklade pinky ( älskad och älskad..) på lagning och hoppas på att kunna påpengarna tillbaka (dock inte så troligt)

nu luktar det potatisgratäng i mitt hus och innan den ska ätas ska jag göra lite bus. hihihi

puss

hej söta killen är du min kille

bland de bästa känslorna och stunderna är dfredagskvälllar, eller fredagar överhuvudtaget. att sitta hemma efter skolan, fika, handla. sen lukten av att pappa lagar mat. den lukten har jag i näsan nu. känns som att min mage håller på att vändas ut och in.

jag mår så bra.

det var väl bra

fredag fredag fredag! en dag som hitills har bestått av fina tal, enkätundersökning och övningkörning. Nu sitter jag och slipar lite på en hemlis som förhoppningsvis blir bra.

bion i kväll blir ej av då den inte gick i norrköping... skitstad. kanske blir det lite idoltitt ändå. jag är sjukt sur på min mobil som har gått sönder. hoppas hoppas att jag kan välja att få pengarna tillbaka! imorogn är det jobb som gäller. pengar behövs! nu ska jag försöka få tag på min pappa. verkar vara en ganska svår uppgift. har även insett att jag är ledig på måndag! GULD!

kisses

du var ju aldrig här

hemma efter en dag i skolan. lång sådan, men helt okej! skrattat med johanna och åkt upp och ner upp och ner i hissen. denna vecka har gått fortare än x2000 och imorgon är det fredag! då ska vi se en läskig film jag inte kan stava till på bio, jag kommer kissa i biosolen och krama johannas hand tills den vittrar sönder. stackars henne.

stockholm igår var najs, lite segt då och då men skönt att slippa skolan! sitter och fifflar med en enkät undersökning för tillfället och känner mig oerhört kreativ. lite kaffe på det med. snart blir det träning och sen mys!

puss på världen.


när du säger det så tror jag dig

hade tänkt att vara smart och inte gå och lägga mig igen efter frukost. brukar ju hända att jag försover mig och det kan man ju inte göra när man ska till stockhoooolm! och se, nu sitter jag är på tok för tidigt, helt klar. varför sov jag inte lite extra?

igår hände en sån hemsk sak när vi kläckte ett ägg. den där vita klumpen som är i ägget var mycket större än vanligt. jag började nästan gråta. det var en lite för utvecklad kycklingbebis. nu vill jag inte äta ägg på ett tag.

spelar lite melissa horn så här på morgon kvisten, måste va sveriges finaste röst!

om svek
det jobbigaste med svek är är konsekvenserna av det. varför sviker man människor omkring en? kanske för att i slut ändan handlar det bara om ditt eget bästa ändå? Alla männiksor definerar svek på olika sätt, det kan även leda till att man blir sviken även om personen som svikit en inte vet om det. jag sviker, du sviker, alla sviker. det går inte att undvika. jag ångrar många människor som jag svikit, jag vill inte va så. men frågan är, vad gör ondast. att svika eller bli sviken?

föresten hade jag en sån fin dröm inatt. den var bara fylld av glädje och en rad jobbiga känslor som rann av mig. men nu är jag vaken och känslorna finns kvar.

jag känner att du älskar mig

en kladdkaka al la lisa står i ugnen, mina kladdkaror är de bästa i världen.det är för att gör dom på spisen med ett hemligt recept utan bakpulver. bakpulver är fail för kladdkakor. i kylen står chokladgrädde med daim i. denna kaka kommer bli succé. bra för det som firas idag :)

räknat en del matte idag. känns helt okej, och ska fan i mej klara nationella provet om en månad! här har jag slitit med mattefan så nu ska jag göra det bra med. annars har kvällen spenderats med dem jag älskar alldra mest. har på senaste veckorna fått sjuka tvångstankar, som jag inte blir av med. jag ser framför mig hur mamma blir överkörd på väg till tåget, erika sjuk hemma i göteborg i sin lägenhet, filip nerslagen och mördad eller pappa och emil i en bilolycka. detta är bland det sjukaste jag upplevt då jag inte kan skaka bort skiten. det går inte. det gör mig så fruktansvärt rädd för livet och det vill jag inte vara.

 

:@

nersläckt hus, digestivkex och varm oboy. degat i soffan sen halv tre. skööönt. funderar att tatag i det där plugget nu. längtar tills någon kommer hem, börjar bli rätt tråkigt här hemma nu. ikväll ska jag ligga i soffan hela kvällen och bara njuta av att jag har träningsvärk och därför inte kan träna hihihihi.

puss

hum hum hum

tisdag. projekt, grå himel, 13.23 längtar hem. ska dricka kaffe och plugga lite, få bort lite jobbiga saker ut min åsyn. har bestämt mig nu att ta tag i allt så det inte kommer ivägen för annat. funderar mycket kring mänskligt beteende. kanske något att spåna vidare på i framtiden.

skrivtorka

natt snart va

mina ben är DÖDA
min mage är DÖD
mina armar är DÖDA

boxen var sjukt jobbig. men slogs gjorde vi. slogs för våra liv hihihi. åt en rejäl nyttig kvällsmat. lyssnar på lite musik. försöker se min vecka framför mig. den ser bra ut. trippen till stockholm på onsdag gör att fredagen känns nära. något saknas i min säng. godnatt!


pussen

måndagar är hemska. trots att jag idag har skratta tills tårar föll ner från mina ögon. roliga vänner = mycket skratt

annars var dagen seg med stort s. seg religions genomgång seg psykolgi genomgång segmatte genomgång, genomgång genomgång genomgång. dock ett bra betyg i förintelsen och en hög med arbeten som är avklarade. mamma och jag burmmade lite i mörkret. backade nästan på henne. höhöhöh. nu väntar lite mat och sen blir det box för hela slanten!

kisses



jag saknar så mycket. mega mycket faktist.

ah jag vet

vaknade i panik. bad dreams bad dreams. åt lite frukost somnad om. vaknade i panik vad är klockan vad är klockan? stress stress stress. gå till skolan. har insett att jag möter precis samma människor varje dag. Det är kul att se vem som är först i morgon rutinerna. idag var jag före tanten med de äckliga hundarna men efter killen med hunden som ser ut att vilja bita mig varje gång. kommer till skolan och inser att det enda som ska göras innan tio är ett betygsamtal. VARFÖR gick jag hit???? längtar hem.

insåg precis att vi ska till stockholm på onsdag. ganska trevligt avbrott i vardagen. nu ska jag fråga om johanna tyckte extra materialet om ensam mamma söker var bra. för det tyckte jag. fällde nästan en tår. hon tittade på det. men det var reklam'



det ser lite ut

söndag. en dag som är underskattad, jag underskattade den förut. nu¨
jag älskar söndagar!

filip och jag har varit i stora stan. fikat, shoppat lite och bara strosat runt. gårkvällen spenderades hos elias, mys. filip är avundsjuk på mig när det gäller att köpa underkläder. det bor nog en liten hon inom honom långt långt inne.

en söndagsmiddag hos mormor avklarad, mys mys mys och nu har det laddats upp med chips och dipp inför finalen av ensam mamma söker. undra vem som vinner..

om söndagsångest
söndagsångest kan vara bland det jobbigaste som finns. jag har haft det så jävla många gånger. ångest för att helgen är slut, kanske något man gjort under gårkvällen, ångest för skola dagen efter, ångest över skolarbeten. På allt detta brukade jag lyssna på platta efter platta av kent. man kan inte lyssna på kent utan att bli deprimerad. eller jo om man mår bra. mitt botemedel mot söndagsångest kallas att inte tänka på att det är söndag. att göra saker istället för att ligga och dega i sängen eller soffan. var med någon du älskar.


vart dom gömde sina byten

en dag på jobbet avklarad! mina stjärnor gör varje dag 7 timmar betaldtid till inte ett dugg jobbigt alls. nu är det redan mörk ute. väntar på robin som ska komma hem. ikväll blir det mys med ett coolt gäng. bara bestående av coola människor.

jag har även slagit mig på knät är jag skulle torka benen efter duschen. Jag slog mig på handfatet JÄVLA hanndfat. överdramatisk som jag är slängde jag mig på golvt och skrek att jagmåste sy!!!

konstaterat en sekund senare
- lisa du blöder jätte jätte lite.

men det kändes som jag skulle behöva sy ju?
tur att min riddare på vithäst kom med ett plåster till mig


surrsurr

skolan är slut nu men jag sitter ändå kvar. hallå?!?!? nevars väntar på min söta lilla mor, för sen ska vi ta en tripp till stan med brumbrum bilen. min huvudvärk som det visade sig att jag fick leva med hela dagen har bara blivit värre och det gör mig trött. ska bli så skönt med en kväll hemma med godmat idol och massor mys. ikväll ska det köpas en fet godispåse med! pusspådet

jag är trött på det här nu.

häftig tjej

sovmorgon och helg snart. bara en fredag kvar. brukar gå fort i skolan. nu blir det ut i rusk och regn!


det är det som skildrar dom två

tränade lite granna. lisa och jag lekte med stora bollar. (höhöh) devars höll lärde mig lite pilates övningar. sen bastade vi lite med filip och tjuvlyssnade på killar som hade stora problem med att det var så jobbigt att strula med tjejer på fester - så jobbigt att om man skaffade en flickvän skulle man vara tvungen att va med henne minst en gång i helgen! shit..

nu sitter royan och jag och skriver hans svenskatal. typ lanar med två datorer på rad. svincoolt. sen blir det nattinatti i nattmössan

kisssses

höstmys

trött på denna vecka. vill att den ska ta slut, det gör den imorgon med. var på jannes idag, börjar bli mysig höst stämning där nere. ser i fram emot jobb på lördag. en mysig lördagsfrukost med mina bästa pärlor.

fingrar tangenter fingrar tangenet

inatt sov jag med morgonrocken på. jag har kommit på mig själv med att jag alltid sover i konstiga kläder. jag har på senaste tiden börjat sova i mjukisbyxor, tjocktröjor och allt därimellan. vad är det för fel på mig? igår kväll var det 17 grader i vårt hus. vi förstår inte varför det blir så kallt. då eldar vi lite och höjer värmen. men det hjälper inte mig. jag sover i tjockkläder ändå.

idag är det så fruktasvärt grått ute men jag tänker bara imorgon är det fredag fredag fredag. det känns skönt och bra och roligt mm. snart ska jag se på film och kanske slumrar jag till lite då. även om jag sov realtivt bra inatt så är jag fortfarande trött.

om att inte ta någon förgivet.
man har så många människor man älskar omkring sig, männsikor man inte skulle klara sig utan. efter ett tag blir dessa människor något man tar förgivet. något som man vet att man alltid kommer ha där. det handlar inte om vänner från högstadiet och alla lovord om "vi kommer alltid hålla kontakten" alla vet att sånt är bullshit. det handlar om familjen, syskon, föräldrar, en pojkvän eller en flickvän. Igår höll jag mitt tal som handlade om att inte ta någon förgivet. jag vet att det inte fungerar så. man vara så nära på att förlora någon man tagit förgivet. det kan komma såplötsligt, rubba hela ens värld. jag vet hur ont det kan göra att vara som närmast. jag vill aldrig uppleva det igen. det är viktigt att våga ha tanken i bakhuvudet att det kan hända. så man uppskattar alla man älskar lite mer varje dag.




va störst va vackrast

jobbig dag. Check
tal check
förintelsen check

barnpassning och fridas och mina ungar fiser hela tiden på barnpassningen. byggde en väg med melvin och tittade på film. frida spelade monopol och uppfann rondeller och tågräslsar. monopol är INGET SPEL FÖR BARN.

åt mat hos mormor och morfar idag. satt och pratade om att det var så mörkt ute, att man ska tända ljus. då sa morfar.

- du skulle vart med på vår tid lisa. då det inte fanns några lampor. fotogen var det som gällde då
sen hoppar mormor in i diskussionen
- jag kan fortfarande minnas lukten av fotogen. vilken stark doft

sen glömde mormor och morfar bort att jag var där. de började disskutera om sitt liv på 1930 talet. jag slogs av tanken av att jag ska sitta sådär om många många år och säga till mina barnbarn

- jani ungar på min tid, då använde vi oss av lampor! det kan inte inte ens föreställa er.

min mormor och morfar är världens bästa. nu ska det lagas smörgåstårta och mysas. onsdagar in my heart.



blidflow bro





vilka x är det?

idag har jag träningsvärk i hela kroppen. det gör mig glad. eftersom jag har träningsvärk i hela (PS MARJAN HÄLSAR) kroppen så bertyder det att jag tränade hårt i går.

sen däckade jag hemma i soffan. nu är det onsdag = jag har två cpredovisningar. känns som mina ögonlock hänger vid hakan. förstår inte varför jag aldrig blir pigg av att sova.  vill bara ligga kvar under täcket. varje dag..

idag ska jag köra bil och gå till min mormor och morfar och äta. vakta barn och ikväll ska min familj, som vanligt låssas att det är lördagskväll. fy fan vad jag ska mysa.

när jag cyklar på min cykel tittar alla på mig. den låter som en lastbil. jag har försökt laga den men det går verkligen inte. folk får fortsätta titta.

when you wake up you start to cry, when you come home you just want to die

haha. har tittat på super gamla bilder i över en timme. bilder från skolan i årskus 6, födelsedagar, jul, gamla handbolls bilder. sitter fortfarande och ler. vet inte vad det är med mig och minnen. livet känns så konstigt precis efter massor nostalgi trippar.


titta knatten i vänstra hörnet. ingen visst då vilken stjärna jag skulle komma att bli-
eller jo jag såklart. huhu

omoget är moget?

johanna jag och linnéa levde för kort stund som ett känt band i hissen. dunkade så det hördes i heeela skolan. försov mig imorse. stressade. inte min grej. sitter och försöker jobba projekt men linnéa är spårlöst försvunnen. åt tomtegröt igår. eller mer socker och kanel med gröt. såg på tv. tränade. pussades. jag var sur igår kväll. stressad.

om kärlek.
många människor kanske ser kärlek som överskattat. jag gjorde det förr. för att jag var rädd för den. det gör ont att bli sårad men det går faktist att bli av med rädslan. kanske låter jag som en töntig kärleks gudinna nu. som tror att jag vet. igår på tv hånade varje program ensamma människor. de hånades fast de inte visste om det. jag tror att det inte finns en enda människa som vill vara ensam. hemligheten med kärlek är självkänsla. man måste våga tro att det finns någon som vill vara med just dig.

stampa stampa på dig.

hihi hallusan. nu är den segaste dagen på min vecka slut. känner mig stolt över mig själv att jag klarade av den, tur att jag hade hjälp av många fina glada kompisar. nu sitter jag i mitt hus och funderar över hösten. det är helt kolsvart ute. när jag kom hem satt mamma i sitt rum och det vara bara EN lampa som lös i huset. jag tände några ljus istället för lamporna. ljus måste vara blande det finste. Nu ska jag slipa på mitt svenskatal. snart blir det lite mat och sen lite träning.

om att känna hat.
hat är läskigt. jag kan komma på mig själv med att tänka att jag hatar människor jag inte ens pratat med. undra hur många som inte känner mig som hatar mig. hatar? jag kan inte använda mig av det ordet längre, när jag srkiver uppsatser och verkligen vill beskriva hur mycket jag avskyr något känns det fel att använda ordet hata, jag kan liksom inte använda ordet hata om att folkmordet i srebrenica gick att genomföra och sedan använda ordet när jag ska beskriva mina känslor för carolina ugglas. varför hatar man? är det av avundsjuka? men alltså nej jag är inte avundsjuk på carolina ugglas?

ifortsättningen ska jag säga ogillar.


igen gick och öppna

måndag morgon. ångest ångest. panik panik. skriva arbete? Ja men visst tjohej.
glämde berätta att jag numera är en blacj jack spelare. typ sådär bäst.
tiiijjihooo

man kan nästan tro att du skriver ett kärleksbrev

kött och potatis och lite sås. rotfrukter och salt. mums i magen. tipspromenad och kreativt skrivande av ett tal. ett tal som berör. han tänder ljus i mitt hus, mysigt mysigt men varför luktar det fiskpinnar?

om att dra förhastade slutsatser.
jag är trött på allt sånt. man ska inte göra det, mest för sin omgivnings skull. förhastade slutsatser = suger. hamna ikläm eller kläm. sug på karamellen.


stuga i trysil. då kan jag bo i bastun det blir bra

erika har startat frisör här hemma. ibland ler kunderna och ibland blir de lite sura. folk kommer och går. dropin står det med stora bokstäver vid vår ingång. kanske man skulle sätta sig i stolen ändå. raka till det lite. inte raka alltså mer göra det rakt.

idag är det söndag och det känns inte som det. jag är så glad över att ha en dag ledigt till. dock är jag inte det minsta ledsen över att lovet är slut. det betyder bara ett steg närmare. sjukt. moa och jag pratade framtid igår. scary movie tusen eller något.



RSS 2.0