igår

imorgon är det första februari säger filip. idag är det min pappas födelsedag och en vecka kvar till min. så vi ska firas med tårta och tacos idag. den här helgen har varit perfekt. så lugn och skön dock fylld med konstiga drömmar.

nu ska vi göra något kul

umpa

tänk om jag hade en liten liten apa umpa umpa fallerallera... tänk om jag hade en liten liten apa umpaumpa fallerallera..

nu sitter vi här i data salen salen salen fallerallera. skriver på datan falerallera fallerallera. snart ska jag åka med bussen in till staden staden staden fallerallera. johanna är upprörd upprörd upprörd fallerallera.


222

fredagmorgon. sovmorgon som vanligt. skönt.
coachade småtjejer igår. förlorade med 19-3 men va lika glada för det. minns när jag var sådär gamal och sprag omkring där nere. har degat mycket isoffan senaste dagarna och det blir lite degande i helgen med. känner mig orklös när det har snöat nästan en halvmeter till. orklös.vill ha vår och lätta kläder.

kisses

italy baby

idag har det varit tisdag och det är fortfarande tisdag. morgonen började med frukost hos jan med mariaao. det var kul gott osv. sen bar det av mot skolan och naturkunskap mentorstid och samhäll. sen begav jag mig mot jans igen för jobb. fyra timmar senare sprang jag bort mot sporthallen där jag tränade småtjejer. det var otroligt kul och dom avgudade mig (inte förvånad alls). nu ligger vi här under mys filten och vi lär nog inte komma härifrån- fett najs.

onsdag imorgon torsdag i över morgon fredag i överöver morgon. veckan är ju snart slut!!!

kissss

natalie linda, restresa sportlovet?


!

måndag. nästan hoppade till skolan men  när jag öppnade skåpet hände något. jag fastnade i jackan, hittade inte rätt böcker, började må illa, blev sur, lång kö för att köpa en jävla kopp kaffe. En halvtimme senare var jag glad igen och sen rullade dagen på. maria och jag skrattade åt händelsen på min veranda för ungefär ett år sen. dagen då kottar regnade från himlen osv.... gick till mormor och morfar och la pussel. fikade. morfar hade lagt tre bitar idag och sen la vi tio till. sen gick jag hem och hamnade här. sak plugga lite och sen sen sen kommer det jag längtat efter hela dagen hela helgen. lalala.


 
kaos i paradiset 1991


erkänn

har bestämt mig för att sätta lite färg på tillvaron här genom mer bilder. jag äger endå en systemkamera och trots min fototorka just nu så har jag faktist varit en filitg användare av den tidigare.



bra

helt slut. sprungit långt och bastat länge. längtar efter filip.


skapa

nu ligger jag och försöker läsa körkortsteori. det var jobbigt. somnade lite förut, måste ta nya tag.

fin kväll igår. konstig men sjukt kul. hahaha. så komiska händelser. det snickras här hemma och snart jag jag ta mig ork att lyfta min feta röv från soffan.

ingetannat att ha på mig

en dag på jobbet med mina stjärnor och nu sitter jag efter många om och men hemma hos linnéa. det tog mig ungefär en kvart att hitta hit från parkeringen utanför hennes hus... dockgärdet får mig att må illa.

- linnea jag hittar inte. du sa nummer elva med nu har jag gått förbi nummer 10 och sen kom tolv.

jag vandrade vidare och förbi cattis hus och sen ringde jag ingen till linnea.

- jag har gått förbi cattis hus men ditt hus finns inte här

tydligen var det ett rött hus och jag tittar mig om. brevid cattis hus finns faktist ett rött hus! jag springer dit och ser att det står 1 på huset.. kanske har den andra ettan ramlat ner?

- linnéa nu har jag gått tillbaka men det står ett på dörren
- tillbaka??? jag bor förbi catti

så jag  vandrar tillbaka mot catti igen och vem ser ja ginte då om inte catti herself. stannar och pratar lite. berättar om min situation. catti visar mig att linnea bor nere i hörnet där i röda huset. jag går dit och runt hörnet väntar 5 röda hus........................... vilket jävla nummer var det jag skulle till?

ikväll är natten osäker

trion



love love love you

big in japan



idag är det torsdag. undar om tor firar det uppe i guda himlen. det skulle jag göra varje jävla lisasdag om den skulle finnas. det är lika mycket snö idag som igår. skulle vilja knäppa med fingrarna och skaffa fram lite kvittrande fåglar &vårsol.

kan knappt förstå att det är ett år sen förra 21 januari var. förra vintern känns så nära. typ som att jag skulle kunna sträcka ut handen och hälsa på den. men det har gått ett helt jävla år. jag fyller nitton om några veckor med. nitton. vad är det för skit ålder? ingen alls. robin och jag gick hem vid halv ett idag. strosade runt i mitt hus och pratade om det mesta. tänk att vi har gått vid varandras sida så många år. vi satt och asgarvade åt min dagbok från när jag var 8 år - jag var en oerhört smarttänk liten tjej med många välupplagda planer för hur jag skulle få bli ihop med den jag ville. jag hade även ett självförtroende som var lite väl...

"Tja dagbok i dag ska jag på handbolsmatch jag tycker jag är bäst i laget fast jag vågar inte seja det till Lisa.O hon är okså bäst i laget vi kenner att vi kommer få spela mest på plan medan dom andra får sitta på avbrytarbenken och villa."

"jag är nöjd med mig selv jag är söt och snygg min kusin var hos mig för en vecka sen hon seger snask till godis jag är också ret rolig och jag är bra på fotboll och handboll"

det hemska med allt detta är att det är sant. jag var så självgod att jag skulle kunnat skriva en bok om alla mina fina egenskaper haha.


när jag kysser havet

det går så fort att komma in i vardagsrutiner. skolan går jag till och averkar som jag inte gjort något annat i hela mitt liv (vilket jag in princip har) till och med lusten att träna är tillbaka och nu ligger jag här med spagettiben. snart ska jag vakta de små liven och sen är det lill-lördag. ibland funderar jag på hur det kommer se ut sen, utan alla dessa rutiner. kommer jag sakna dem?

jag tror jag ska åka till stan imorgon och handla lite. sen ser jag nu att mitt rum är i ett sjukt behov av städning. det tar jag hand om i ett annat liv.

just nu är jag nöjd med tillvaron.


ulala

snö så långt ögat kan nå.

dansar du? jag? klart som fan

tisdag. två lektioner jobb.

skön dag, förlust i handbollsmatch för sverige.

snö från himlen. pusselbitar sätts på plats.


en doft i en dusch. på flaskan står det nyponros. för mig så mycket mer. ser hur jag springer varannan kall varannan varm. det luktar nyponros precis överallt. golvet är blått.

sängen lockar.

jag dansar inte jag står i baren

tisdag morgon. känns redan som allt rullar på. igår fick jag hoppa in och jobba några timmar. kändes som att hela söderköping skulle äta semlor på kvällen igår.

snart ska jag bege mig ner mot mormor lite :):) sen skooola två lektioner eller något... sen ska jag jobba igen och ikväll är det handboll på tv! :)

men tjarrå va


kolla på morsan

hej hopp i svampskogen.

inatt sov jag bra men jag letade hela tiden efter en varmkropp att krama. men det fanns ingen. sen vaknade jag och gick upp. drack en kopp kaffe och försökte övertala mig själv. - Det här kommer blir kul, givande mm.

Sen kom jag hit och det är varken kul eller givande men det känns faktist helk ok. Känns verkligen som att det är en lång nerförsbacke kvar. typ sockstugebacken. glida ner där för under några månader och sen komma fram till målet. willys. (höhö)

jag har haft min första filosofi lektion och snart ska jag ha min andra lektion. oj den sista för idag med.. jag har två fuckning lektioner/dag!!! Klart som fan att det blir nerförsbacke då.

igår var en bra dag. en söndag. en liten promenad och projektarbete god mat och sen en promenad till med lisa. mys laxen. sen blev det träning. och det var så skönt och nu ska jag ner dit minst tre dagar i veckan och det ska vara seriöst!!!




give me back? ja tack

back in buisness

home sweet home? nja.

efter en lång tågresa, med stinkande vagn och icke synkade tåg kom vi fram till oslo. där väntade en etta och en isakll luftmadrass. en sömn i nordpolen. dagen därpå väntade en bilresa som tog oss upp på fjället.

vi bodde i en lyxstuga. badade bastu varje dag och susade ner för backarna. bowlade åt god mat och öppnade presenter. skrattade myste stakade oss och ramlade i skogen. sen var vi tvugna att åka hem. redan? en 8 timmars bilresa och en eller två bortdomnade rövar. men sen kom vi hem precis lagom till let´s dance.

sen vaknade vi igen och åkte till big town linköping efter att vi klätt upp oss i våra finaste kläder och användt allt smink i necessären. stolt över en duktig bror. en fest med massor människor och god mat. en isprinsessa som jag älskar och alla mina perfekta kladdkakor. sen begav vi oss med dr emil bergholm ut i linköpings natt.

var sådär sex sju år yngre än alla andra som mindes mig från åk8 då jag praoade i deras klass en vecka haha. det kallar jag prao. läsa kalletidningar på föreläsningar och inte göra så mycket mer.

sen begav vi oss hem i natten och somnade som stockar.

idag är det söndag och det knyter sig i min mage av tanken att det är måndag imorgon och att jag börjar skolan...


kramiz

idag har..

jag...

- gått promenad själv
-´hängt tvätt själv
- pantat burkar själv
- handlat matsäck själv
- lagat mat själv
- lagat mer mat själv
- bakat kläaddkaka till 40 pers själv
- städat ett sjukt stökigt kök själv
- packat själv

- fikat inte själv utan med nathalie utan h
- ätit mat inte själv utan med filip
- sett på lets dance inte själv utan med familjen

imorgon åker vi utomlands!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NORGE!!!!!!!!!!!!!!! SKIDOR!!!!!!!!!!!!!! NYPONSOPPA!!!!!!!!!!!!!!

love you all out there. all my fans and my family (rikitigt grov ösgötska)

over and out lissy

absoult!

idag tvingade jag ut filip på min årliga "hajk tur", något som från och med förra året kommer gå i tradition. Jag klättrade upp på vår gamla vind och slet ner längsskidorna. Ja ni hörde rätt LÄNGDSKIDOR. sånna som jag och maria körde vasaloppet runt på när vi var mindre. det hela började väldigt roligt då filip körde in i mig och ramlade.

självklart hade jag med mig en väska med fika i. denna benjöt vi när vi tagit oss 1,5 km runt. en tur som böjd på filip 50 meter framför lisa. mina skidor gled inte ens i nerförbackarna och jag frös om fötterna. när vi skulle fika förs jag om röven med. men va fan. hajka sak man göra minst en gång per vinter. så nu är det gjort!

annars kryper mina lediga dagar i antal. bara en och en halv vecka kvar. men jag ska till norge på lördag och suuussa ner för backarna.

har hunnit med det ena och det andra i veckan. träffat nathalie utan h och linda. världens finaste. sen har jag målat om köket vårt med. vi köpte en beige  färg som vart lila då den kom upp på väggarna. men det vart fint och nu är köket lila.

men nu ska vi ha mysonsdag och imorgon ska jag åka in till big city norrköping!




...

firade in det nya året väldigt bra. mumsa. mitt nya år började även bra.

1. går bort till mamma och pappa ca 00.00.40 för att skåla och säga gott nytt år.
2. Kramas till ca 00.01
3. Går ner för stentrappen mellan ca 00.01.05 - 00.01.10
4. Ungefär 00.01.15 halkar jag på en osynlig ispöl precis vid min morfars bil
5. 00.01.15 ligger jag ner på marken med ömmande lår och knä
6. 00.01.20 reser jag mig jämrande upp och haltar tillbaka till mina vänner
7. 00.02 är jag på fötterna igen pepp som fan

hur kommer egentligen detta år sluta med denna början????

RSS 2.0