IDAG

fredag, en vecka tills balen. klänningen är klar. så ska det va.
idag är det sista dagen för dig här uppe. jag skickade med kortleken. jag saknar dig hela tiden.
det enda vi vet är att du inte kommer tillbaka
nu ska jag snart dra och skriva mitt sista prov på fucking jävla gymnasiet

JAG MENAR

onsdag. en vecka tills mössan ska på. tränat studentsång, betalat brunnen. allt betas av. plugga natur, sitta barnpassning, va hos mormor. imorgon är det torsdag.
men hej då och så

GJORDE DU?

ge mig något så jag klarar av den här veckan. solen verkar knappt räcka. är sugen på att bara sticka iväg, det är just vad som händer efter studenten. helgen som varit var bra. en kväll på landet, en dag på jobbet, en löptur i skogen, godmat och en tripp till frisören. och så toppen på berget lite pussar.

känns konstigt att det bara är två veckor kvar på nyströmska, konstig är verkligen det rätta ordet. om jag känner så mycket mer det vet jag faktiskt inte.

ska gå och göra något


20 MAJ

har blivit beroende av svarta oliver

LASSE

någon sin sett en fulare blogg haah? snacka om noll kreativitet. idag har det varit så otroligt skönt ute.
jag rensade din trädgård på maskrosor idag.

SUGER

idag har jag bara ben. det känns som sommar, igår var det faktiskt Filips födelsedag! vi firade med god mat presenter och tårta :)

annars då. det är 9 skoldagar kvar tills mössan åker på!

SKOOOLA

 

vilda nelly och jag. mitt ansikte ser nåågot avlångt ut. nelly är det fart på, så bilden beskriver henne rätt bra.


GÖR DET FÖR

maria och jag har befunnit oss i sok några timmar med småtjejerna. kottebanan, löpning, backar, handbollsbrändboll och lite till. tilda blev kär i maria så nu kommer hon aldrig ifrån oss.

nu ska jag ägna resten av kvällen till plugg - vad hände ?!



jag beundrar min mamma så otroligt mycket. även om hon är yr och nyss tappade klockan i målarfärgen så har hon alltid svar på alla frågor, ställer alltid upp, och kliar mig på ryggen när jag vill. kärlek!

M.

varje gång jag kommer hem till er så gör det ont i mig när jag inser att du inte kommer och tänder på altanen, tittar ut genom fönstret, öppnar och säger - Jasså är det bara du lilla lisa, så roligt!

varje gång jag kommer in och tittar in i ditt rum och ser din tomma säng så gör det ont i mig.

varje gång jag lås mig ute och tänker att du mer än gärna kommer upp med nyckeln, gör det ont i mig när jag kommer på mig själv med mina tankar.

varje gång jag ser en öbergskortlek gör det ont i mig.

det gör ont hela tiden och det har bara gått en månad. mormor och jag vill att du skaffar en telefon morfar. så vi bara kan säga att vi tycker om dig.


VIDRIGT I ERAN DUSCH

måndag! ny vecka nya tag! snart så. snart är det över

DETTA FÄLT MÅSTE FYLLAS I, FY SKÄMS LISA!

igår var det thai som gällde. vi fyra låg i min säng och läste allt som går att läsa. sen åt vi godis med. GOTT ELLER HUR KOMPISAR? haha. nu bär det snart av till estockholmo. ho ho jaja.


fin ´bild från västervik. samma som maria har på sin blogg men där är hennes vänner BORTKLIPPTA dålig stil. funkar inte i asien

GRÄVA

fixa o dona is the shit. nu ska fille och jag ut och gräva i gräsmattan. det är sånt man gör regniga dagar som denna. annars då? jo bara bra tack. mindre än en jävla månad kvar nu. tack gud.

saknar dig.

SPEND MORE

klarblå himel. snuvignäsa och ond hals. har dock bestämt mig att jag inte ska gräva ner mig i denna förkylning.. I´m a fighter!!

idag står lite allt möjligt på schemat.

puss o så

SNOKE

sitter och tänker på studiecirkeln jag en gång skapade. det var grejer det, eller våra bakdagar och mina färgglada muffins. idag tändes hopp om hösten. 10 000 tur och retur. haha nu minns jag när min mössa for upp i trädet och vi låg och skrattade på marken en kvart. annars har johanna och jag pratat inför samverkansgruppen idag. det var ju kul.



DANCE

lördag den åttonde maj. regn regn regn. tog en löprunda förut. skönt trots detta regn regn regn. har jobbat hela dagen med världens finaste lisa och heidi. igår var det fredagen den sjunde maj. det var en tårfylld men fin dag.

jag måste köpa ett par skor till utspringet. måste fixa klart allt och sen sjunka ner isoffan eller sitta och leta billiga biljetter till thailand. för vi ska iväg. ska ska ska!

jag är danssugen. ska spara mig.

DET ÄR MIN BÄSTA VÄN


stockholm för några år sen. så rätt lätt som en plätt.
loveya

DET ÄR MIN BÄSTA VÄN


stockholm för några år sen. så rätt lätt som en plätt.
loveya

PUSS

snart kommer linus och mao. mao kommer säkert vilja sitta ute trots att det är 4 grader ute. det är väl bara att härda ut.


.

grus iögonen. för lite sömn.

VART ÄR MAMMAN DÅ

har tränat med tjejerna i sok, blev nostalgisk. har varit i linköping med mamma. har varit på politiskdebatt. vill sova. har ont.

AH SÅ ÄR DET JU

filip och jag bakar bullar. mamma syr och pappa drar bort väggar i hallen. jag har feber och ont ont ont.


GONE

min student klänning har kommit hem  i brevlådan nu. den är fin fin fin! jag ska hänga upp den på väggen, och längta tills jag får ha på mig den!

annars har dagen varit väldigt seg. en hel del skrivande framför datorn men inte mycket gjort. en hel del toabesök och sen satte maria och jag oss i solen (som knappt fanns) och drack te och åt bulle. tummen upp! sen åkte jag till mormor där raggmunk väntade på mig.

minns när jag var mindre. mormor stod och stekte raggmunk i flera timmar. jag fick springa och hämta en efter en i familjen då det var dens tur att äta. för mormor hann inte steka till alla samtidigt. morfar började alltid. jag öppnade dörren och skrek morfar ut i måfå i luften. ofta fick jag spriga till varje dörr innan han svarade. sen åt han och vi brukade spela ett partikort. jag saknar morfar. för mycket. och det har bara gått några veckor sen han försvann.

FRAMFÖR OSS

sitter och väntar på att bruden på vårdcentralen ska ringa. fucking äcklig urinvägsinfektion. inatt har jag varit upp och kissat 10 gånger + att jag nästan kissade på mig en gång då jag drömde att jag kissade. Härligt!

igår var det dags för jobb, en dag med fullrulle. kvällen bestod av mycket systuga och mys. I lördags var filip mamma mormor och jag på hagebycentrum i fem timmar. Nice! haha.

fredagen var mycket bra! först förberedde maria jag och filip maten. egentligen hade väl maria velat stanna där vi köksbordet, bara vi tre. men vi åkte vidare, och ute på landet väntade en trevlig kväll på oss. grill, chill, biljard, kubb och mycket mer!

nejvars nu får bruden fan ringa.

RSS 2.0