vår

dagarna bara flyger förbi. påsken var fin, lite mycket godis bara.
blir glad av alla pussar och kramar på dagis.
blir glad av filip.
glad av livet.
längtar efter moa.

helg!

men inte slut på jobb för det..
nästa vecka är det lov, vilket troligtvis innebär minre jobb
fin besök av syster, mys med filip och sen förhoppningsvis något skoj.
nu ska jag snart bege mig ner för att svettas lite, har hört att det ska va bra..
kollade igenom lite bilder från när vi var i grekland i somras, på senaste tiden har jag fått höra ungefär miljoner gånger att jag är så lik pappa.. och när jag hittade den här bilden blev jag nästan mörkrädd...

ja tack varför inte?

stället för att sitta på världens bästa balkong får man nöja sig med träningsverkets lokaler, regn och jobb. det lockar inte alls att rymma till kolipe, inte göra mer än nödvändigt, ligga på stranden, äta färsk frukt och sola..

vår

vårens alla partiklar smyger in i min näsa och får den att rinna, men vem bryr sig om det? vem bryr sig om det när gum håller måtten och när jag solat ute i vårsolen? inte jag iallfall.

trädet

när man inser att man har kommit till en punkt i livet där det inte finns någon annan än en själv som styr, inga måsten, så känns det jävligt bra. nu ska jag ge mig ut i solen och träffa min fina maria.

paradis

efter en vecka med mycket jobb, thai med min flisalisa, handboll, lite träning, mycket alfapet och pussar drar jag om en stund till västervik med mamiopapi för sleepover hos min bror. En riktigt bra vecka som ska avslutas med en riktigt bra helg!
moa maria lina, minns ni mina rapar?????

snart fredag

dagens kommentar!
- du ser ut som min mormor.. tack melker 4 år!

crazy

galet trött efter en heldag med jobb framtills nu. lite våfflor har jag även hunnit med, imorgon hoppas jag nästan på en ledig dag, skulle va galet skönt med sovmorgon!
pussoså

run

igår var trevligt. elias spelade socker och redhot och allt va precis som det brukade. det var en småläskig känsla att något som förr var så självklart igår kändes så nostalgiskt.
nu, ut och springa!

nu sticker vi på fest

vi är armen som drar mig i tröjan!

pussas

efter tvådagar med symaskiner, nålar och mängdvis av tyg tar jag helg från mitt nya yrke som syslöjdslärare! host..

RSS 2.0